Zápasy - archiv 26.6.2014

Na úvod krátkeho sústredenia víťazstvo nad Jihlavou

Vysočina Jihlava – AS Trenčín 1:2 (0:1)

Zverenci trénera Martina Ševelu zdolali na úvod krátkeho sústredenia v Bystřici nad Pernštejnem Vysočinu Jihlava 2:1 (1:0). O góly AS Trenčín sa postarali Moses Simon a Stanislav Lobotka.

Len štvrť hodinu pred zápasom prišla prietrž mračien a hustý dážď, ktorý až do konca prvého polčasu neustal. Napriek hodinu trvajúcemu lejaku sa hralo na vynikajúco pripravenom teréne. Prvý polčas patril našim. Mali sme prevahu a súpera sme do šancí príliš nepúšťali. V 11. min sa po faule na Jaira postavili k lopte Simon a Holúbek. Priamy kop napokon zahral prvý menovaný a strelou zo sedemnástich metrov k ľavej žrdi otvoril skóre stretnutia – 1:0. Hoci sme držali loptu na svojich kopačkách a hrozili z krídelných priestorov, ďalšie šance sme si dlho nevypracovali. Naopak, Vysočina si v polovici prvého polčasu vypracovala dve príležitosti. Najskôr Vaculík mieril spoza šestnástky tesne vedľa pravej žrde a následne Harba vystrelil zo stredu šestnástky okolo padajúceho Volešáka nad bránu. V 29. min sme však mohli zvýšiť a od tohto momentu sme opäť dominovali. Moses si nabehol na kolmicu, ale trafil iba brankára Hanuša. Následne strelu Holúbeka k ľavej žrdi z dvadsiatich piatich metrov brankár Jihlavy s námahou vyrazil. V závere prvého polčasu sa do šance dostával Čögley, ale v dobrej pozícii zakončil nedôsledne.

Druhá štyridsaťpäťminútovka bola už bez dažďa, ktorý ustal rovnako rýchlo ako sa začal. Jihlava bola od prvých minút aktívnejšia. V 50. min sa nekrytý ocitol v našej šestnástke Mešanovič, no Volešák jeho strelu vyrazil. Postupne sme hru vyrovnali a opäť sa tlačili pred súperove pokutové územie. Veľkú šancu mal Mišák, ale hlavou nemieril presne. Na opačnej strane fauloval v 58. min Skovajsa a Mešanovič premenil pokutový kop – 1:1. Od tohto momentu bola Vysočina opäť aktívnejšia. Po kľučke v šestnástke natiahol Volešáka striedajúci Teplý, ale náš brankár jeho strelu chytil. Opäť sme sa však dostali veľmi rýchlo do hry. V 80. min Kubík vysunul Opatovského, ktorý dal loptu späť na Mišáka, ale jeho strelu obrancovia s pomocou brankára zblokovali. Následnú dorážku Opatovský poslal nad bránku. O pár chvíľ neskôr Malec priťukol Simonovi, ktorý napálil zblízka ľavú žrď. V 82. min poslal center z ľavej strany Simon a Lobotka nezadržateľne skóroval – 2:1. O päť minút neskôr to skúšal po kľučke do stredu opäť Moses, ale tečovaná strela letela mimo žrde.

[youtube]KddpvuQ57rU[/youtube]

Vysočina Jihlava – AS Trenčín 1:2 (0:1)

Góly: 69. Mešanovič – 11. Simon, 82. Lobotka

Žlté karty: 58. Kučera, 63. Šimonek – 68. Skovajsa

Domáci: Hanuš (46. Vejmola) – Marek (46. Sladký), Kryštůfek, Šourek (46. Krejčí), Urbánek (46. Josl) – Kliment (46. Fulnek), Koloušek (46. T. Kučera), Osmanagić (46. J. Kučera), Vaculík (46. Teplý) – Harba (46. Mešanović), Jungr (46. Šimonek)

Hostia: Volešák – Čögley (60. Mondek), Ramón, Rundič, Skovajsa – Baéz (46. Lobotka) – Kubík (82. Martin Vlček), Hajradinovič (46. Mišák), Holúbek (75. Opatovský), Simon – Jairo (75. Malec)

Rozhodovali: Pelikán – Vévoda, Polák

Divákov: 320

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa