Aktuality - archiv 2.7.2014

Striedačky súčasťou hlavnej tribúny, ako v Anglicku

Aj pred novým ročníkom najvyššej domácej súťaže pripravujeme na našom domácom štadióne drobné úpravy

Aj pred novým ročníkom najvyššej domácej súťaže pripravujeme na našom domácom štadióne drobné úpravy. Tou najpodstatnejšou je presunutie striedačiek spred tribúny. Tie sa stanú súčasťou hlavnej tribúny. „Bude to podobné, ako je tradíciou v Anglicku,“ komentoval s úsmevom tréner Martin Ševela.

Odstránenie lavičiek bolo v pláne už dávnejšie. Pripravované búranie nekrytých tribún však plány klubu urýchlilo. Prvou alternatívou bolo už spomenuté zakomponovanie lavičiek v rámci súčasnej krytej tribúny, druhou ich zakopanie pred tribúnou. Druhá alternatíva však bola komplikovanejšia na realizáciu.

„Bude to pre nás, ale aj pre fanúšikov niečo celkom nové. Hrávame anglické týždne a teraz budeme mať aj striedačky podobné tým anglickým,“ povedal s úsmevom tréner Martin Ševela a pokračoval: „Bude to zaujímavé pre divákov a pre hráčov na lavičke. Ja budem od úvodného hvizdu tradične pri autovej čiare, aby som bol bližšie ku hre.“

AS Trenčín pripravuje lavičky tak, aby sa hráči cítili komfortnejšie ako doposiaľ. Klub taktiež nezabúda na bezpečnosť a prevenciu prípadného napätia medzi futbalistami a fanúšikmi. „Bližší kontakt fanúšikov s divákmi nie je ničím novým. My sme presvedčení, že naši fanúšikovia nebudú problémom. Chceme mať na slovenských štadiónoch kultúrnejšiu atmosféru. Aj touto cestou vieme prispieť k výchove nielen divákov, ale aj hráčov. S výnimkou sektora hostí nie je na našom štadióne plot zabraňujúci vstupu na plochu už veľmi dávno. Práve preto sme ani k tomuto rozhodnutiu nepristupovalo s predsudkami,“ povedal PR manažér klubu Martin Galajda.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa