Zápasy - archiv 6.7.2014

V predposlednom prípravnom zápase sme zdolali Slovácko

AS Trenčín – 1. FC Slovácko 3:0 (2:0)

Zverenci trénera Martina Ševelu zdolali v predposlednom prípravnom zápase pred štartom nového ročníka Fortuna ligy a Európskej ligy UEFA český tím 1. FC Slovácko 3:0 (2:0). Výborný výkon podali najmä v prvom polčase, keď skórovali Stanislav Lobotka a Moses Simon. V závere zápasu pridal tretí presný zásah Karol Mondek. Posledný prípravný zápas odohráme v utorok 8. júla v Dubnici nad Váhom proti Slavii Praha (17.00).

V 3. min sa na ľavej strane pri bránkovej čiare uvoľnil Jairo. Namiesto spätnej prihrávky však zvolil individuálne zakončenie a napokon z toho nebol ani rohový kop pre AS. Na konci úvodnej desaťminútovky centroval Simon, no Jairo mieril hlavou opäť mimo žrde. Už v 12. min sa naľavo opäť presadil Moses a Lobotka jeho prihrávku usmernil do siete – 1:0. Po štvrťhodine hry poslal kolmicu za obranu Lobotka. Kubík loptu potiahol po pravom krídle. Na opačnej strane našiel Simona, ktorý do poloodkrytej bránky nezaváhal – 2:0. V 21. min si Kubík z hráčov súpera urobil slalomové bránky, gólovú strelu však brankár Heča reflexívne vyrazil. V 29. min sa predviedol opäť Simon, ale brankár jeho strelu vyrazil na rohový kop. 

Hneď v prvej minúte druhého polčasu sa sám na brankára súpera rútil Jairo, ale loptu poslal iba do jeho rukavíc. Proti Slovácku mu nebolo súdené skórovať. V 57. min zatočil priamy kop tesne vedľa pravej žrde Mišák. Slovácko sa do šancí nedostávalo. V 58. min prišla jedna z nich, ale Kuncl nemieril z vnútra šestnástky medzi žrde. O pár minút neskôr sa po faule na Jaira postavil k priamemu kopu pred pokutovým územím Simon, no lopta mierila iba do brvna. V druhej časti druhého polčasu sa hralo prevažne v strede poľa a oba tímy sa dopúšťali nepresností, ktoré doplnilo množstvo zbytočných prerušení. Aj preto ubudlo gólových príležitostí. Skóre stretnutia sa napokon predsa len zmenilo. V 87. min Mondek poslal roh na Rundiča, no brankár Heča so šťastím zasiahol. Už o minútu neskôr našiel Hajradinovič nabehnutého Mondeka a ten parádičkou obhodil brankára – 3:0.

[youtube]wRyqa_o54IA[/youtube]

AS Trenčín – 1. FC Slovácko 3:0 (2:0)

Góly: 12. Lobotka, 17. Simon, 88. Mondek

Žlté karty: 52. Kubík – 62. Šumolikovski, 75. Sadílek

Domáci: Šemrinec (46. Chovan) – Čögley, Ramón (68. Bednárik), Kleščík (68. Rundič), Holúbek (68. Skovajsa) – Baéz (68. Bariš) – Kubík (68. Mondek), Lobotka (68. Opatovský), Mišák (68. Hajradinovič), Moses (68. Lawrence) – Jairo (68. Edmond)

Hostia: 1. polčas: Heča – Banasík, Rada, Košút, Reinberk – Diviš, Valenta, Bartoš, Havlík, Civič – Došek, 2. polčas: Heča – Kuncl, Břečka, Mezlík, Šimko – Diviš, Trávník, Šumulikoski, Sadílek, Civič - Kerbr

Rozhodovali: Ježík – Vitko, Burián

Divákov: 400

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa