Zápasy - archiv 24.7.2014

Vydretý postup po trojgólovej prehre v Novom Sade

FK Vojvodina Novi Sad - AS Trenčín 3:0 (1:0)

Zverencom trénera Martina Ševelu na trávniku Vojvodiny Novi Sad prehrali 3:0 (1:0). Napriek trojgólovej prehre sa však môžu tešiť na zápasy 3. predkola Európskej ligy proti anglickému Hull City. 

Ako prvý sa k slovu dostal už po siedmich minútach hry Simon. Loptu poslal z ľavej strany do šestnástky, kde ju pred dobiehajúcimi hráčmi odkopol Jovanič. Postupne si domáci vytvorili tlak, ktorý dokázali korunovať gólom. V 17. min sa vyhol ofsajdovej pasci Ivanič a povedľa Volešáka otvoril skóre – 0:1. Vojvodinu tento moment posilnil a už o minútu mohol ten istý hráč pridať druhý gól, no Volešák bol na mieste. Postupom času sme hru vyrovnali a po dlhom aute Mišáka napálil Lobotka v dobrej pozícií loptu iba do brániaceho protihráča. Po niekoľkých hluchých minútach prišiel tlak v závere polčasu. Najskôr si domáci Stojanovič pýtal pokutový kop. O chvíľu na to sa po nákope ocitla dvojica Srbov v ofsajde. 

Po prestávke mohol vyrovnať Simon, no jeho hlavička nemala presnosť. Domáci pridali druhý gól v 52. minúte. Kleščík neubránil Stojanoviča a z hranice šestnástky nabiehajúci Alivodič trafil k žrdi – 0:2. Srbský tím posadil tento moment na koňa. Tretí gól pridal v 68. minúte. Medzi stopérov si nabehol Stojanovič a bolo 0:3. V týchto fázach sa na naše kopačky vkrádala nervozita a nepresnosť. Tá gradovala po 83. minúte. Najskôr Puškaričovu prudkú strelu vyrazil Volešák na roh. O chvíľu na to podbehol loptu, no Lobotka ho zastúpil na bránkovej čiare. V 86. min srbský hráč hlavou trafil loptu presne a prudko, ale skvelý reflex Volešáka odvrátil hrozbu predĺženia. V samom závere sme si už umnou hrou ustrážili postup do 3. predkola, keď sa hralo väčšinou na polovici Vojvodiny.

[youtube]7OY4VrChAo0[/youtube]

FK Vojvodina Novi Sad - AS Trenčín 3:0 (1:0)

Góly: 17. Ivanič, 52. Alivodič, 68. Stojanovič

Žlté karty: 46. Kubík

Domáci: Jovanič – Puškarič, Pankov, Pekarič, Nastič – Poletanovič, Radoja – Alivodič, Ivanič, Makarič (66. Grgič) - Stojanovič

Hostia: Volešák – Čögley, Ramón, Kleščík, Holúbek – Rundič – Kubík (56. Mondek), Lobotka, Mišák (46. Madu), Simon – Jairo (80. Hajradinovič)

Rozhodovali: Kristoffersen – Sønderby, Bille (všetci Dánsko)

Divákov: 5000

[youtube]mWDeYsKxzP8[/youtube]

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 29.3.2024

Gong | Musíme ďalej tvrdo pracovať a ťahať za jeden povraz

Naše mužstvo pod taktovkou trénera Iliju Stolicu čaká po reprezentačnej prestávke...

ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa