Zápasy - archiv 31.7.2014

Proti Hull City doma nerozhodne, hrdinom Volešák

AS Trenčín - Hull City 0:0

Zverenci trénera Martina Ševelu odohrali v prvom stretnutí tretieho predkola Európskej ligy UEFA vyrovnanú partiu s účastníkom Premier League Hull City. Na takmer vypredanom žilinskom štadióne uhrala pred odvetou v Anglicku bezgólovú remízu 0:0.

Súper pohrozil hneď v úvode typicky. Hlavičkou po štandardnej situácii. Lopta však mierila nad bránku. V 8. min si na center z pravej strany naskočil Aluko, ale ani on nemieril presne. Hralo sa ale prevažne v strede poľa a prvá dvadsaťminútovka bola bez vyložených šancí. Tímy sa navzájom oťukávali. Pokiaľ na strane AS bol cítiť rešpekt, Hull City pôsobilo pri svojej premiére v pohárovej Európe pokojnejším dojmom, ale bol nerozohraný. V 26. min unikal po pravej strane Kubík, ktorý v pokutovom území našiel Holúbeka, no jeho spätnú prihrávku zrazili obrancovia súpera na roh. O minútu neskôr vystrelil nepríjemne na opačnej strane Aluko. Volešák loptu na dvakrát chytil. V 32. min hlavičkoval asi zo šestnástich metrov Ramón, no lopta letela len do rúk brankára McGregora. Z diaľky to vyskúšal Čögley. V 40. min to vyskúšal pekne z priameho kopu Hajradinovič, ale z takmer tridsiatich metrov McGregora neprekvapil. S pribúdajúcimi minútami sme boli stále bližšie súperovej šestnástke. 

Najväčšiu šancu na skórovanie sme mali tesne po zmene strán. Po individuálnej akcii sa v šestnástke súpera presadil Mišák, ale jeho finálny pokus kryl aj so šťastím brankár Angličanov. Mišák mohol napraviť svoje zaváhanie o dve minúty neskôr. Z priameho kopu po priťuknutí od Kubíka však mieril iba tesne vedľa ľavej žrde. O päť minút neskôr loptu na pravej strane obrany stratil Čögley, zobral mu ju Long, vnikol do šestnástky a následne si od nášho obrancu vypýtal faul. Hlavný rozhodca Massa po dvoch sekundách váhania ukázal na biely bod, k lopte sa postavil Huddlestone, ale nariadený pokutový kop mu zneškodnil Volešák. Mužstvo to povzbudilo, veľkú šancu mal opäť Mišák, ale neuspel ani do tretice. Ani záverečný nápor a viaceré centrované lopty do pokutového územia zo strany AS taktiež gól nepriniesli.

[youtube]1aVYRBehyTM[/youtube]

AS Trenčín - Hull City 0:0

Žlté karty: 62. Mišák, 79. Hajradinovič - 53. Huddlestone, 76. Livermore, 80. Davies

Domáci: Volešák - Čögley, Ramon, Kleščík, Rundič - Lobotka - Kubík (67. Malec), Hajradinovič (87. Opatovský), Mišák (83. Mondek), Simon - Holúbek

Hostia: McGregor - Davies, Chester, Bruce - Livermore - Essa, Meyler (65. Snodgrass), Huddlestone, Rosenior - Long (86. Jelavič), Aluko (65. Ince)

Rozhodovali: Massa - Cariolato, De Luca (všetci Tal.)

Divákov: 8254

[youtube]uwUsyM22Arw[/youtube]

[youtube]42sbcrVFcEs[/youtube]

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

ASTV 20.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa