A-tím 8.2.2015

Dnes o 16.00 proti silnému Saransku

Zverenci trénera Martina Ševelu nastúpia dnes popoludní na svoj druhý zápas v rámci sústredenia v tureckom Beleku. Ich súperom bude prvoligový ruský tím Mordovia Saransk. Výkop stretnutia je o 16.00 h SEČ.

Ruský klub Mordovija Saransk je aktuálne desiaty v šestnásťčlennej ruskej súťaži. Zo sedemnástich stretnutí šesť vyhral, dva remizoval a deväť prehral.

V mužstve je množstvo legionárov z celého sveta. Na súpiske sú bieloruský reprezentant Igor Šitov, čiernohorský reprezentant Vladimir Božovič, srbskú reprezentáciu si vyskúšal Marko Lomič, za Moldavsko hráva Alexandru Suvorov, za ruskú dvadsaťjednotku Pavel Jakovlev, portugalský národný tím posilnil aj Yannick Djaló, ktorý vyhral dvakrát Portugalský pohár a štyrikrát bol v domácej lige druhý. Dres Borussie Dortmund obliekol Francúz Damien Le Tallec a dva tituly s Ajaxom Amsterdam má Holanďan Lorenzo Ebecilio.

Saransk postúpil do druhej ligy len pred piatimi rokmi a už po dvoch rokoch sa ocitol v najvyššej ruskej súťaži. Hneď síce zostúpil, no opäť sa vrátil v minulom ročníku.

Trénerom je Jurij Sjomin, ktorý urobil z priemerného Lokomotivu Moskva dvojnásobného majstra Ruska. Počas trénerskej kariéry vyhral päťkrát Ruský pohár a dvakrát bol v semifinále Pohára víťazov pohárov. V ročníku 2008/2009 doviedol Dinamo Kyjev do semifinále Európskej ligy UEFA.

Mordovia štartuje sústredenie v Turecku práve proti AS Trenčín. V rovnaký deň odohrá tím prípravný zápas aj proti uzbeckému Taškentu. Jej ďalšími súpermi budú Crvena Zvezda Belehrad, kazašský FK Aktobe, Krídla Sovietov Samara a Rubin Kazaň.

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

ASTV 16.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 16.3.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 16.3.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Skalici

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v zápase nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica 1:3, keď o...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  www.tcld.net  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  https://www.tcld.net/  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  bahis