A-tím 11.2.2015

Mohli sme rozhodnúť už do polčasu, priznal Guba

Zápas proti Esbjergu priniesol napriek daždivému počasiu veľmi atraktívny futbal s množstvom šancí. Proti silnému súperovi sa nám podarilo zápas otočiť a priviezť do víťazného konca. V prvom polčase sme však z množstva vyložených príležitostí dokázali vyťažiť iba jeden gól.

„Do polčasu sme vstúpili veľmi dobre, mali sme asi šesť stopercentných šancí. Bohužiaľ, nevyužili sme ich a súper nás potrestal z druhej šance. Sme ale radi, že víťazstvo sa nám nakoniec podarilo strhnúť na našu stranu. Ak by sme naše príležitosti premenili, mohli sme mať zápas pod kontrolou už do polčasu,“ zhodnotil priebeh zápasu náš rýchlonohý krídelník Dávid Guba.

V posledných dvoch zápasoch nastupoval ako striedajúci hráč do druhého polčasu a ukázal množstvo skvelých momentov. „Tréner ma poslal na ihrisko s tým, aby som hral v krídelných priestoroch a využíval svoje schopnosti v súbojoch jeden na jedného, prihral na gól alebo ho strelil. Som rád, že dnes sa mi podarilo splniť jeho pokyny,“ povedal bývalý mládežnícky reprezentant.

Guba mal prsty v našom víťaznom góle, keď posadil skvelý center na hlavu Matúša Bera. „Jairo mi poslal skvelú prihrávku do pravého krídelného priestoru. Mojou úlohou je vtedy poslať strieľaný center na prvú tyč. Berino si výborne nabehol a trafil to super, som rád, že to tam padlo,“ poznamenal na margo rozhodujúcej akcie Guba.

Autor: mk
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Fotogalérie 15.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC ViOn Zlaté Moravce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 5. kola nadstavby Niké ligy proti FC ViOn...

ASTV 15.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti MFK Ružomberok

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti MFK Ružomberok (3:0).

Fanúšikovia 15.4.2024

Akadémia | V pondelok 29. apríla nábor a výber detí do tímov akadémie AS Trenčín

AS Trenčín pripravil na pondelok 29. apríla nábor a...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa