Marketing 17.2.2015

Rádio Expres novým mediálnym partnerom AS Trenčín

AS Trenčín uzavrel novú mediálnu spoluprácu s jednotkou na rádiovom trhu na Slovensku. Našim novým partnerom sa stalo rádio Expres.

„Už počas predchádzajúcich mesiacov si nielen naši fanúšikovia mohli všimnúť spoluprácu s Rádiom Expres. Okrem vybraných zápasov sme spoločne prezentovali aj športovo-charitatívny projekt Hviezdy deťom. Dnes sme radi, že naša spolupráca dostáva dlhodobý a pravidelný charakter,“ komentoval marketingový manažér AS Trenčín Igor Schlesinger.

Rádio Expres je už dvanásť rokov najpočúvanejším komerčným rádiom a deväť rokov najpočúvanejším rádiom na Slovensku. V jeho vysielaní je možné nájsť najväčšie hudobné hity, najaktuálnejšie spravodajstvo a dopravný servis počas celého dňa. Týždenná počúvanosť Rádia Expres je viac ako 1,5 milióna poslucháčov, denne ho počúva takmer milión ľudí. Signál Rádia Expres pokrýva prostredníctvom siete vlastných vysielačov skoro deväťdesiat percent územia Slovenska.

„Expres dlhodobo podporuje rôzne športové aktivity. Posledné úspechy AS Trenčín, odhodlanie a chuť celého klubu napredovať a posunúť dopredu futbal v Trenčíne, a tým aj na Slovensku, nebolo možné prehliadnuť. Je nám veľmi sympatické, že klub spod Čákovho hradu má za cieľ zabávať fanúšikov a pritiahnuť do hľadiska celé rodiny zo širokého okolia. Preto sme sa dohodli, že spojíme našu vášeň pre slovenský futbal a staneme sa mediálnym partnerom AS Trenčín,“ povedal marketingový manažér Rádia Expres Tomáš Halmeš.

AS Trenčín si váži, že môže spojiť svoje fungovanie s jednotkou na rádiovom trhu na Slovensku. „Je to ocenením našej niekoľkoročnej práce pri budovaní pozitívneho imidžu klubu. Aj takýmto spôsobom prekračujeme regionálne hranice a stávame sa klubom so širokým fanúšikovským zázemím. Od budúceho týždňa budeme našich fanúšikov informovať o všetkých dôležitých aktivitách klubu aj v programovej štruktúre nášho nového partnera. Taktiež pripravujeme rôzne aktivity, súťaže, či iné spoločné projekty s cieľom priblížiť ešte viac AS Trenčín fanúšikom,“ doplnil Igor Schlesinger.

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

ASTV 16.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 16.3.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 16.3.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Skalici

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v zápase nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica 1:3, keď o...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  www.tcld.net  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  https://www.tcld.net/  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  bahis