A-tím 20.2.2015

V sobotu o 14.30 h na Sihoti generálka na ligu

Po viac ako troch týždňoch môžete opäť vidieť a podporiť AS Trenčín v domácom zápase na Sihoti. Zverenci trénera Martina Ševelu narazia v generálke pred prvým jarným kolom na dvanásty tím druhej českej ligy MFK Frýdek-Místek. Výkop sobotňajšieho prípravného zápasu je na programe o 14.30 h. V rovnakom čase sa stretneme o týždeň aj s Banskou Bystricou.

„Je to pre nás ďalšia konfrontácia s českým futbalom. Hoci nie na najvyššej úrovni, nemôžeme nič podceniť. Súper ukázal v príprave svoju kvalitu. Dôležitosť bude na práci s detailmi a dôslednosti v každej hernej činnosti. Potrebujeme zlepšiť efektivitu zakončenia. Chceme, aby chlapci pokračovali v tímových výkonoch z Turecka. Aby sa fanúšikom ukázali v dobrom svetle,“ povedal tréner Ševela.

V domácich farbách sa predstaví tím, ktorý s veľkou pravdepodobnosťou vybehne aj na prvý zápas druhej časti ligového ročníka 2014/2015. V drese hostí môže fanúšikov zaujať štart nášho bývalého hráča Lukáša Ďurišku. Za Frýdek-Místek hrá aj niekdajší stredopoliar Žiliny Babatounde Bello.

Frýdek-Místek zdolal počas aktuálneho prípravného obdobia šiesty tím poľskej ligy Podbeskidzie Bielsko-Biala a ôsme mužstvo našej najvyššej súťaže ŽP Šport Podbrezová.

Počas zápasu bude otvorený nielen nový fAnShop umiestnený priamo v priestoroch krytej tribúny futbalového štadióna, ale postavená bude aj časť nového občerstvenia. Pripravené máme aj jedno malé prekvapenie.

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

ASTV 16.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 16.3.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 16.3.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Skalici

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v zápase nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica 1:3, keď o...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  www.tcld.net  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  https://www.tcld.net/  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  bahis