Fanúšikovia 24.2.2015

Pred štartom jari výmena permanentiek a ďalšie novinky

Pred štartom jarnej časti Fortuna ligy nastáva v režime ligových zápasov niekoľko zmien. Tou najpodstatnejšou je výmena permanentných vstupeniek u všetkých držiteľov. Po zbúraní nekrytých tribún nastávajú zmeny aj pri vstupe na štadión.

Všetci držitelia celosezónnych vstupeniek si musia svoju permanentku vymeniť za novú. Urobiť tak môžu v pracovných dňoch na sekretariáte klubu medzi 9.00 a 15.30 h. Prípadne pred sobotňajším ligovým zápasom, keď bude vedľa pokladní od plavárne umiestnený stánok, kde môžete výmenu uskutočniť. Dôvodom výmeny je zavedenie elektronického systému čítania vstupeniek a permanentiek. Nové sezónne vstupenky sú označené čiarovým kódom.

Tak ako bolo naznačené, platnosť všetkých vstupeniek a permanentiek bude pri vstupe na štadión skontrolovaná elektronickým systémom. Pri prípadnom odchode zo štadióna počas zápasu alebo prestávky sa musíte opätovným zaznamenaním kódu na našej vstupenke, resp. permanentke odhlásiť, aby vás pri návrate systém vpustil naspäť.

Na štadión bude iba jeden vstup. Všetci domáci fanúšikovia budú prechádzať okolo pokladní pri krytej plavárni. V prípade, že súper nepožiada v dostatočnom predstihu o vstupenky do sektoru hostí, ten sprístupníme domácim fanúšikom. Vstup pre fanúšikov mieriacich na nekrytú tribúnu bude taktiež cez brány pri pokladniach v blízkosti plavárne. Otvorený bude vstup na nekrytú tribúnu nachádzajúci sa hneď vedľa krytej tribúny. V prípade zaplnenia sektoru hostí fanúšikmi hosťujúceho mužstva, bude spomenutý vchod uzamknutý. Fanúšikovia hostí budú na nekrytú tribúnu prichádzať tradičným vstupom od hrádze Váhu.

Zmena nastala aj v prípade bufetového servisu. K dispozícii vám bude celkom nový systém občerstvenia, ktorý sme sa snažili v porovnaní s minulosťou zlepšiť. Všetko občerstvenie bude situované za hlavnou tribúnou, kde je v deň ligových zápasov bezvýhradný zákaz parkovať.

Predpredaj vstupeniek v sieti Ticketportal býva spustený minimálne sedem dní pred dňom zápasu. Vstupenky si môžete zakúpiť na všetkých predajných miestach. Predpredaj v sieti Ticketportal končí tri hodiny pred výkopom zápasu. Počas týždňa si vybrané vstupenky môžete zakúpiť aj vo fAnShope priamo na futbalovom štadióne.

Všetkých návštevníkov ligových zápasov AS Trenčín upozorňujeme, že počas stretnutí nebude z bezpečnostných a logistických dôvodov umožnené státie v hornej časti tribúny. Každý z návštevníkov zápasu musí zaujať príslušné miesto na tribúne na základe označenia na vstupenke alebo permanentke. Počas zápasu budú vykonávané náhodné kontroly, preto vstupenky znehodnoťte až po skončení zápasu.

Po zbúraním nekrytých tribún klesla kapacita štadióna približne o tisíc miest. Preto vás budeme pred domácimi ligovými zápasmi pravidelne prostredníctvom nášho webu a sociálnych sietí informovať o stave vstupeniek dostupných v predaji.

Ďakujeme za pochopenie. Tešíme sa na vašu podporu!

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

ASTV 16.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 16.3.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 16.3.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Skalici

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v zápase nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica 1:3, keď o...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  www.tcld.net  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  https://www.tcld.net/  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  bahis