Aktuálne 16.6.2015

Jairo zostal v Európe, Bero regeneroval na horách

Po dvojtýždňovej pauze naskočil v pondelok tím okolo kapitána Petra Kleščíka do prípravy na jesennú časť. Hráči sa tak po krátkom čase opäť stretli. V pozitívnej nálade absolvovali prvý tréning v domácich podmienkach na Sihoti.

Krátky čas na regeneráciu využil najlepší strelec tímu z uplynulého ročníka Jairo na pobyt v Taliansku spolu s manželkou. Následne sa už pripravoval v Trenčíne, pretože nechcel vypadnúť zo zažitého rytmu. „Veľa času na oddych nebolo, no rozhodne mi to nevadí. Som rád, keď sa niečo deje. Domov do Brazílie som nešiel, zostali sme s rodinou v Európe,“ povedal 23-ročný zakončovateľ.

Aj v novom ročníku by rád pokračoval v kvalitných výkonoch a rád by nadviazal na deväť gólov z ročníka 2014/2015. „Cítim sa dobre. Máme za sebou výborné výsledky, na ktoré chceme nadviazať aj teraz. Vezieme sa na dobrej vlne, no musíme ju potvrdzovať aj naďalej,“ doplnil Jairo.

O niečo kratšiu prestávku má za sebou Matúš Bero, ktorý počas voľných dní absolvoval prípravné stretnutie reprezentačnej „dvadsiatky“ proti Poľsku. „Pár dní som ležal v posteli s horúčkami, ale už som v poriadku. S otcom sme boli na horách v okolí Terchovej, kde som sa snažil psychicky zregenerovať,“ poodhalil niečo z dní zaslúženého voľna čerstvý maturant.

Počas jarnej časti sa vyprofiloval na jednu z najvýraznejších osobností kolektívu a z nastoleného tempa nemieni poľaviť. „Mám túžby a ciele, idem si za svojim. Je predo mnou ešte veľa práce. Najmä na detailoch,“ prízvukoval rodák zo Zamaroviec.

Jednou z nich je blížiaca sa kvalifikácia Ligy majstrov. Akého súpera by si želal Matúš Bero? „Radšej by som si vybral Celtic Glasgow ako nepríjemných, no papierovo menej atraktívnych súperov typu Razgrad alebo Borisov.“

Autor: mj
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 26.4.2024

Bariš | Čaká nás nepríjemné mužstvo s dobrou obranou

Mužstvo pod vedením trénera Iliju Stolicu čaká tento víkend 7. kolo nadstavbovej časti...

ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa