Aktuálne 24.6.2015

Proti Steaua Bukurešť definitívne v Žiline

Prvý zápas druhého predkola Ligy majstrov proti Steaua Bukurešť odohráme na štadióne v Žiline. Definitívna dohoda o podmienkach konania tohto stretnutia medzi AS Trenčín a MŠK Žilina sa zrodila dnes. Hrať budeme v utorok 14. júla alebo o deň neskôr.

„Keďže nemáme vyhovujúci vlastný štadión, opäť sme museli hľadať najvhodnejšiu alternatívu pre naše vystúpenie v pohárovej Európe. Do úvahy prichádzal štadión v Senici a Žiline. Napokon sme sa rozhodli ísť žilinskou cestou, ktorú poznáme už z minulej sezóny,“ povedal hovorca klubu Martin Galajda.

„Štadión pod Dubňov poskytuje dnes stále najlepšie zázemie nielen pre tímy, ale aj pre divákov. Dôležité slovo mala aj celková kapacita. Preto sme radi, že sa nám podarilo uzavrieť dohodu so Žilinou,“ uvádza stanovisko klubu AS Trenčín.

„Veríme, že množstvo fanúšikov si spomína na náš žilinský zápas proti Hull City, ktorý pred rokom takmer vypredal štadión v Žiline. Dnes nás čaká ešte väčšie a dôležitejšie stretnutie. Možno jedno z dvoch alebo troch najväčších vo viac ako storočnej histórii futbalu v Trenčíne. Určite najdôležitejšie v histórii AS Trenčín. Stretneme sa s oveľa slávnejším a silnejším klubom ako bol účastník Premier League. Steaua je veľkým pojmom. Sme presvedčení, že pre fanúšikov bude náš domáci zápas veľkým zážitkom,“ uvádza ďalej stanovisko klubu.

Podrobnosti o presnom termíne zápasu, hracom čase a predaji vstupeniek prinesieme na oficiálnom webe klubu a prostredníctvom sociálnych sietí v najkratšom možnom čase.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

ASTV 20.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa