Fanúšikovia 2.7.2015

Proti Bukurešti 14. júla o 20.30 h, vstupenky v predaji

Domáci zápas druhého predkola Ligy majstrov proti rumunskému majstrovi Steaua Bukurešť odohráme v utorok 14. júla na štadióne v Žiline. Výkop zápasu je naplánovaný na 20.30 h.

Predpredaj vstupeniek začína v piatok (3. júla) napoludnie. Vstupenky na tribúny „západ“ a „východ“ dostanete v cene 15 €. Cena vstupeniek na tribúny „juh“ a „sever“ (za bránky) je 12 €. Ultras sektor AS Trenčín bude umiestnený na južnej tribúne v sektore C.

K dispozícii sú aj VIP vstupenky na západnú tribúnu, ktoré majú zahrnuté v cene aj kompletné bufetové občerstvenie. Cena VIP vstupeniek je 40 €. V prípade záujmu kontaktujte juraj.supak@astrencin.sk.

Vstupenky si môžete kúpiť v pokladni trenčianskeho štadióna oproti krytej plavárni alebo prostredníctvom siete Ticketportal. Pokladňa bude otvorená v pracovných dňoch 9.00 – 12.00 h a 13.00 – 17.00 h. V sobotu iba predpoludním 9.00 – 12.00 h. Tak ako bolo napísané, predaj štartuje v piatok 3. júla o 12.00 h.

Majitelia permanentiek majú rezervované vstupenky na zápas proti Steaua Bukurešť do stredy 8. júla. Zakúpiť si ich môžu v pokladni štadióna.

Všetci, ktorí boli na historickom výjazde v Žiline počas jarnej časti uplynulého ročníka, získajú garantované vstupenky v cene 1 € rovnako v pokladni štadióna. Klub bude postupovať na základe zoznamov, ktoré má k dispozícii. Vstupenky v cene 1 € sú na ktorékoľvek miesto na južnej tribúne. Ak si niekto kúpil na svoje meno pred zápasom v Žiline väčší počet vstupeniek, môže si rovnaký alebo nižší počet vstupeniek na zápas proti Bukurešti vyzdvihnúť na jedenkrát. Pre zjednodušenie predaja nie je možné vziať si napríklad dve z piatich vstupeniek a neskôr prísť pre zostávajúce. Nárok na vstupenku za 1 € si musíte uplatniť do stredy 8. júla.

AS Trenčín organizuje aj autobusovú dopravu na zápas do Žiliny. Odchod autobusov od futbalového štadióna je v deň stretnutia o 17.00 h. Cena spiatočného cestovného lístka je 5 €. Pri návrate do Trenčína budú autobusy zachádzať cez Trenčianku Teplú a Opatovú alebo cez Nemšovú a Skalku nad Váhom.

Vstupenky na južnú a západnú tribúnu sú k dispozícii iba v pokladni trenčianskeho štadióna. Vstupenky na severnú a východnú tribúnu dostanete kúpiť v sieti Ticketportal.

Komunikácia týkajúca sa ticketingu (predaja vstupeniek) prebehla skôr, ako sme dostali definitívne podmienky bezpečnostnej situácie domáceho zápasu Ligy majstrov proti Steaua Bukurešť. Zápas napokon zatiaľ nedostal štatút stretnutia s osobným zreteľov (prípadne rizikový zápas). Preto sa vstupenky aktuálne nepredávajú na meno. Táto situácia sa však môže zmeniť vzhľadom na zmenu statusu ohľadom príchodu fanúšikov Steaua Bukurešť. V prípade zmeny vás budeme informovať prostredníctvom astrencin.sk a sociálnych sietí o nových podmienkach vstupu na štadión. V prípade zmeny, ktorú dnes nepredpokladáme, bude potrebné dopísať si na vstupenku meno, ktoré musí byť zhodné s dokladom totožnosti predloženým pri vstupe na štadión.

Autor: astn
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa