Aktuality - archiv 4.10.2008

Fanúšikovia AS: Toto sme tu ešte nemali!

AS Trenčín – DAC Dunajská Streda „B“ 10:0 (5:0).

Zápas 11. kola I. ligy medzi Trenčínom a dunajskostredskou rezervou priniesol 90 minút prvotriednej zábavy. Postarali sa o ňu hráči domáceho tímu, ktorí svojho súpera doslova rozbombardovali. Zverenci Ivana Galáda hrali počas celého stretnutia aktívne a bojovne. Neuspokojovali sa ani v čase, keď skóre v ich prospech utešene narastalo. Výsledkom ich celozápasového snaženia je fantastická výhra po vynikajúcom výkone. Trenčania vyhrali absolútne zaslúžene. Počas celého zápasu predvádzali futbal plný snahy, nasadenia a bojovnosti. Vďaka nim to bol na Sihoti krásny futbalový zážitok, čo ocenili aj fanúšikovia pokrykom: "Toto sme tu ešte nemali!"

Gólostroj domácich odštartoval už v 11. min Hlohovský. Hasancika prekonal strelou z 25 metrov. Už o šesť minút neskôr svietil na ukazovateli skóre stav 2:0. Po rohovom kope Hlohovského vsietil svoj prvý gól v zápase Depetris. Úspešný zásah oslávil argentínskym tancom, pri ktorom mu asistoval Chanti. Vzápätí sa juhoamerický útočník dostal do troch vyložených príležitostí. Najskôr trafil z dobrej pozície iba brankára hostí, potom nenasmeroval Hlohovského center medzi tri žrde a napokon Hlohovského prudkú prihrávku pred bránu nedokázal tečovať za nešťastného Hasancika. Depetris sa dočkal svojej druhej gólovej explózie po azda najkrajšom okamihu zápasu. Hlohovský rozohral roh na hranicu šestnástky, kde sa do lopty z voleja oprel Gergel. Jeho prudký a efektný projektil skončil iba na žrdi, odrazená lopta sa ale dostala k Depetrisovi a ten pohodlne skóroval. V 42. min vymyslel vynikajúci center Kleščík. Jeho pas usmernil do siete jeden z najlepších hráčov na ihrisku Hlohovský. Pravý obranca AS vyzval v poslednej minúte prvého polčasu prihrávkou z vlastnej polovice do gólovej koncovky aj Peciara. Odchovanec prievidzkého futbalu svoju šancu rutinérky premenil - 5:0.

Počas prestávky tréner Galád svojim zverencom prízvukoval, aby nezopakovali výkon z prvého kola proti rezerve Ružomberka, keď po úvodných 45 minútach tiež vyhrávali 5:0 a napokon si v druhom polčase nechali streliť dva góly. Táto obava sa rozplynula v 58. min hry. Vynikajúco fungujúci Knapp nezištne vysunul Hlohovského a reprezentant do 21 rokov korunoval svoj hetrik. Hlohovský mal prsty azda vo všetkom dôležitom, čo sa na ihrisku udialo. V 64. min nacentroval do pokutového územia a Knapp za výdatnej podpory jedného z obrancov DAC vsietil siedmy gól AS. Zásah s poradovým číslom osem bol skutočnou lahôdkou. Depetris namieril s poriadnej diaľky a trafil presne do vinkla. Hetrik sa však Argentínčanovi málil. V 84. min dostal od Lukšíka nezištnú prihrávku do vyšachovanej obrany DAC a zaznamenal svoj štvrtý zásah v stretnutí. Jubilejný desiaty gól AS si pripísal Gergel, tri minúty pred koncom.

AS Trenčín - DAC 1904 Dunajská Streda "B" 10:0 (5:0)

Góly: 17., 29., 76. a 84. Depetris, 11., 42. a 58. Hlohovský, 45. Peciar, 64. Knapp, 87. Gergel

Žlté karty: 39. Godál, 62. Gergel - 35. Gábriš, 37. Rabihou

Domáci: Volešák – Kleščík (76. Báez), Križko, Godál, Peciar – Gergel, Lukšík (84. Kasálek), Knapp, Chanti (64. Calgaro) – Hlohovský – Depetris

Hostia: Hasancik (53. Zsuzskovics) – Kiss, Bartalos, Plantič, Lelkeš – Egri, Hoferica, Rabihou (46. Bognár), Buka – Dragičevič, Gábriš (46. Radványi)

Rozhodovali: Gábor - Kéry, Mikulaj

Divákov: 760

Autor: ms
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa