Nemšová 2.8.2015

Nemšová vstúpila do sezóny víťazne, Wesley dal dva góly

Náš partnerský klub FKS Nemšová vstúpil do nového ročníka III. ligy (skupina Západ) domácim víťazstvom nad ŠK LR Crystal 3:0 (2:0). Zverenci trénera Vladimíra Cifraniča vyhrali po dvoch góloch Wesleyho a jeden pridal Roman Holíček.

Domáci hráči boli od úvodu aktívnejší, čo sa prejavilo aj na držaní lopty. V 10. min Opatovský kolmou prihrávkou za obranu vysunul Holíčka, ktorý prekonal vybiehajúceho Kováča. V 18. min po rohovom kope domácich podnikli hostia rýchly protiútok. Chmelík sa pokúsil o prelobovanie Chovana, ale ten si s prehľadom poradil. V 25. min sa v šestnástke hostí dostal k lopte Wesley, jeho strelu na bránkovej čiare vykopol Kollár. O minútu na to sa však už Wesley gólovo presadil, keď po Van Kesselovom centri si nabehol do päťky a do odkrytej brány s prehľadom zvýšil na 2:0. V 40. min Opatovský posunul loptu Van Kesselovi, ktorý nájazd na Kováča nezužitkoval na gól. V 53. min napriahol z 30 m Skovajsa, Kováč bol však pozorný a loptu vyrazil. O dve minúty na to si Opatovský na hranici šestnástky narazil loptu s Wesleym, sám pred Kováčom neuspel. Po hodine hry vystrelil zo 14 m Skovajsa, vyrazenú loptu si dobehol a v snahe skórovať ho brankár zrazil na zem. Pokutový kop premenil Wesley. V 71. min dali o sebe vedieť aj hostia. Chovan ale strelu Pilného vyrazil na roh. V záverečných minútach domáci hráči držali loptu na svojich kopačkách, gólovo sa však už nedokázali presadiť.

FKS Nemšová – ŠK LR Crystal 3:0 (2:0)
Góly: 10. Holíček, 26. a 63. Wesley
Žlté karty: 35. Richtárech, 36. Holiš, 60. Kvasnička – 45. Hruška, 63. Kováč
Rozhodovali: Španka - Grolmus, Hagara, 300 divákov

Nemšová: Chovan – Skovajsa, Ranko, Kresánek, Richtárech, Holíček (78. Komorovský), Van Kessel (46. Kvasnička), Opatovský, Schiszler, Wesley, Vlček (32. Holiš)
LR Crystal: Kováč – Tomana (39. Lukáč), Kollár, Kresáň, Chmelík, Detko, Lipták (65. Pilný), Riečičiar (30. Prekop), Hruška, Híreš, Buček

Autor: mj
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

ASTV 20.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa