Aktuálne 9.9.2015

Lawrence po operácii naspäť v kabíne AS

Po dlhých mesiacoch sa vracia do kolotoča dennej tréningovej rutiny. Určite ju ale veľmi rád vymení za obdobie rekonvalescencie, ktoré si vyžiadala operácia väziva v členku. Defenzívny univerzál James Lawrenca sa zranil po zákroku súpera v poslednej minúte predĺženia v popradskom finále Slovnaft Cupu.

„Je výborné byť na trávniku a naspäť spolu s mužstvom. Ťažko sa trénuje, keď ste sám. Ešte nie som síce pripravený na sto percent, ale som opäť v Trenčíne. To je najdôležitejšie,“ povedal po pár tréningoch pod Čákovým hradom.

Od finále národného pohára ubehlo veľa času. „Vedel som, že nič na tom nezmením. Tak som sa po operácii začal pomaly pripravovať na návrat. Dnes sa postupne zapájam do práce s tímom. Navyše pracujem individuálne. Do dvoch týždňov by som mal byť pripravený naskočiť do zápasov,“ povedal Lawrence, ktorý pravdepodobne dostane možnosť rozohrať sa v drese Nemšovej. Rovnako ako Jakub Holúbek.

Napriek tomu, že pooperačnú rekonvalescenciu a prvé tréningy absolvoval mimo Slovenska, sledoval všetky zápasy AS. „S chlapcami som bol v kontakte. Dostal som od nich množstvo správ a veľkú podporu. Vážim si to, pomáhali mi.“

Návrat do zostavy nie je nikdy ľahký a uvedomuje si to aj mladý Angličan. „V prvých piatich zápasoch sme neinkasovali. Doteraz sme dostali iba dva góly. Defenzíva funguje ako má. V takomto prípade sa obrancom ťažko vracia do zostavy. Budem ale pracovať a čakať na šancu. Veľmi rád opäť pomôžem tomuto mužstvu,“ povedal napriek všetkému s veľkým úsmevom odchovanec londýnskeho Arsenalu.

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa