Aktuálne 16.12.2015

Holúbek podpísal novú zmluvu na dva roky

Jakub Holúbek vstúpi do prípravy na jarnú časť aktuálneho ročníka s novou dvojročnou zmluvou. AS Trenčín spečatil predĺženie platného kontraktu s dlhoročnou oporou klubu ihneď po skončení jesennej časti tohto ročníka.

„Prežil som asi najhoršie obdobie vo svojej futbalovej kariére. Chcem to ale zmeniť. Už teraz sa teším na nové výzvy. Zimná príprava bude pre mňa akoby nový začiatok po zranení. Veľmi sa teším na prvý tréning. Budem robiť maximum preto, aby som sa vrátil do základnej zostavy. Viem ako som sa cítil po minulej zime a to ma napĺňa optimizmom. Verím, že to bude fungovať rovnako,“ povedal po podpise kontraktu stále iba dvadsaťštyriročný univerzál.

Opäť chce pomáhať mužstvu a tešiť fanúšikov. „Hoci patrím k najskúsenejším v našej kabíne, dúfam, že mám pred sebou ešte bohatú kariéru. Mám dosť skúseností, aby som si vyberal, kde by som chcel hrať. Je mi to jedno. V prvom rade musím byť užitočný pre mužstvo a potom spokojný sám so sebou,“ povedal Holúbek, ktorý môže hrať na kraji obrany, v krídelných priestoroch, ale aj v strede poľa.

Odchovanec AS Trenčín vníma dvojročnú zmluvu ako veľmi pozitívny signál zo strany vedenia klubu. „Veria mi a to ma veľmi teší. Vedia, čo som za AS odohral, akým som typ človeka a hráča. Som za to vďačný. Chcem to vrátiť svojimi výkonmi na ihrisku a hádam neskôr aj nejakým zaujímavým prestupom,“ komentoval rodák zo Soblahova.

Je pripravený potvrdiť svoje kvality, verí Rybníček

Jeden z najvšestrannejšie použiteľných futbalistov našej najvyššej súťaže patrí medzi hráčov, ktorí prešli kompletnou mládežníckou pyramídou AS Trenčín. „Prežil s klubom prakticky všetko dôležité v posledných rokoch. Zažíva síce jedno z ťažších období vo svojej kariére, ale my sme radi, že budeme pokračovať v spolupráci. Je v jeho schopnostiach vrátiť sa do základnej zostavy. O jeho dôležitosti v kabíne a pozícii v mužstve sa nebudeme baviť. V minulosti mal možnosť prestúpiť do Holandska. Veríme však, že spoločnými silami sa opäť stane zaujímavým aj pre kluby vonku. Ako hráča a človeka si ho veľmi vážime,“ povedal Róbert Rybníček.

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa