Aktuality - archiv 1.12.2008

Čo nájdete na stránkach AS Trenčín v zimnom období?

Aj počas prestávky bude klubový web aktívny.

Jesenná časť prvej ligy sa skončila. Futbalistov čakajú ešte zhruba dva týždne tréningov a potom zimná dovolenka. Aj počas tohto obdobia odporúčame návštevníkom klubovej stránky, aby jej zachovali priazeň. Každý deň sa budeme snažiť prinášať hodnotiace správy z kuchyne seniorského i mládežníckych výberov. Rozhovory, analýzy, názory, ale aj aktuality z každodenného klubového života. To všetko pre vás v redakcii klubového webu chystáme.

Novinkami bude hlasovanie o gól jesene. Vybrali sme 10 najkrajších a najlepšie nasnímaných gólov našich futbalistov. Už zajtra dáme v rámci prvej semifinálovej ponuky na stránku prvých päť. Dva zásahy, ktoré dostanú najvyšší počet hlasov, postúpia do finále, kde budú konfrontované s dvojicou najúspešnejších gólov z druhej ponuky. Vyhodnotenie gólu jesene sme naprogramovali na začiatok budúceho roka.

Našim ďalším cieľom je obnoviť fungovanie Šport Arény. Keďže momentálne nie sme schopní zabezpečiť jej tlačenú verziu, prinesieme aspoň jej internetovú modifikáciu. Sme zvedaví na ohlasy. V prípade úspechu tohto projektu, budeme v internetovom vydávaní klubových novín pokračovať aj v jarnom období.

V zimnom období sa budeme na stránkach klubu venovať aj jednej nesmierne háklivej a z pohľadu budúcnosti klubu kľúčovej téme. Písať o tom, že súčasný stav štadióna je v mizernom stave a že jeho infraštruktúra je totálne nevyhovujúca, je hádam úplne zbytočné. Futbalový klub vyvíja maximálnu snahu o zmenu tohto nelichotivého stavu. Viac podrobností sa dočítate na stránke už v najbližších dňoch.

Ako vidíte, zimná ponuka na klubovom webe prináša pestrú náplň. Budeme veľmi radi, keď nám zachováte priazeň aj v predvianočnom a následne v sviatočnom období.

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa