Nemšová 22.3.2016

Druhé jarné víťazstvo Nemšovej aj vďaka dvom gólom Gubu

Náš partnerský klub FKS Nemšová vyhral v treťom zápase jarnej časti aktuálneho ročníka III. ligy (skupina Západ). Zverenci trénera Vladimíra Cifraniča triumfovali na domácom ihrisku proti FKM Nové Zámky 3:1 (1:0). Jeden gól dal Kristián Komorovský a dva zásahy pridal Dávid Guba. Nemšová poskočila v tabuľke na tretiu priečku, na ktorej stráca štyri body na aktuálne prvý Šamorín.

Prvá časť hry priniesla futbal vysokej kvality a vo výbornom tempe. Domáci hráči boli od úvodu aktívnejší. Hostia však boli veľmi dobre organizovaní v defenzíve s dobrým prechodom do protiútokov. V 12. min sa po rohovom kope Nemšovej a hlavičke Schiszlera lopta odrazila na päťku ku Komorovskému, ktorého strelu reflexívne vyrazil na čiare Dovičovič. V 19. min si na pravej strane nabehol do voľného priestoru Kvasnička, loptu potiahol k šestnástke, no strela letela vedľa. V 25. min sa ofsajdovej pasci vyhol Lovska, jeho strelu zastavilo brvno. Po polhodine hry sa do samostatného nájazdu dostal Kvasnička, ale neuspel. Minútu pred koncom prvého polčasu sa po rohovom kope odrazila lopta ku Gubovi, ktorý z hranice šestnástky prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste.

V druhom polčase hostia pridali na dôraze. Domáci hráči sa dostali pod tlak. V 59. min po štandardnej situácii a vysokom vybehnutí Chovana sa lopta dostala k Bombiczovi a ten preloboval všetkých hráčov – 1:1. Nemšovčania sa po tomto momente vrátili k svojej hre. V 66. min Kvasnička vysunul Komorovského a ten pred Dovičovičom nezaváhal – 2:1. V 73. min sa lopta po rohu dostala ku Gubovi, ktorý krásnou strelou pod brvno prekonal gólmana Nových Zámkov. Minútu pred uplynutím riadneho hracieho času sa po rohu dostal k hlavičke Udeh, Dovičovič loptu vyrazil.

FKS Nemšová – FKM Nové Zámky 3:1 (1:0)
Góly: 44. a 72. Guba, 65. Komorovský – 59. Bombicz
Žlté karty: 88. Schiszler – 22. Fehervári, 53. Petráš, 71. Poluch
Rozhodovali: Santa – Krivošík, Juhás, 100 divákov

FKS: Chovan – Komorovský (79. Hirjak), Udeh, Zahustel, Kresánek, Amrich, Jin, Guba, Holíček, Schiszler, Kvasnička (89. Dzurilla)
FKM: Dovičovič – Petráš, Lovska, Poluch, Illés, Fehervári, Kurej (57. Horáček), Ešek, Košut, Horáček, Bombicz (79. Kurta)

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa