Aktuality - archiv 3.12.2008

Program týždňa: testy, florbal, hory a turnaj v Trnave

AS Trenčín po pobyte na horách v závere týždňa na halovom turnaji v Trnave v spoločnosti domáceho Spartaka, Dubnice a Zlatých Moraviec.

Tréningy prvého mužstva AS Trenčín pokračujú aj po poslednom zápase jesennej časti druhej najvyššej súťaže. Sú však voľnejšie, keď hráči okrem testov absolvujú množstvo doplnkových aktivít. „Každý doplnkový šport je v tomto čase vhodnou alternatívou. Každá pohybová aktivita je dobrá. Nie je dôležité, či to je basketbal alebo golf,“ povedal na úvod tréner Ivan Galád.

Realizačný tím pripravil na tento týždeň pre hráčov skutočne rozmanitý program. Funkčné testy striedal florbal, tím čaká aj pobyt na horách a na záver halový turnaj v Trnave v spoločnosti domáceho Spartaka, Dubnice a Zlatých Moraviec. „Na základe testov budeme dávať dokopy individuálne tréningové plány pre každého hráča osobitne. Každý potrebuje samozrejme niečo špeciálne. Depetris musí napríklad pracovať na rýchlosti a Bubenko na vytrvalosti. Veríme, že chlapci počas dovoleniek nič nezanedbajú a prídu pripravení. Ak nie, nebudú ohodnotení za tento mesiac. Dnešná diagnostika to vie veľmi presne zistiť,“ komentoval tréner Galád, ktorý má už v hlave aj program na leto. Ak bude stále v Trenčíne, rád by mužstvo zobral  na rafting.

Stred týždňa vyplnili florbalové zápolenia a rovnako ako na futbalových tréningoch nikto nedaroval súperovi nič zadarmo. Juraj Križko po náraze s Daliborom Rožníkom dokonca potreboval na brade tri stehy. „Jasne sme ich prevalcovali. Môj tím hral celý čas dobre. Najlepšie to išlo ale Bubovi (Bubenko). Dobrí boli aj Kaká (Križko) alebo Maxo (Marček),“ zvestoval po prvom florbalovom dueli Petr Kaspřák bojujúci o post jednotky v bránkovisku s Petrom Čögleyom. K ďalšiemu tréningovému zraneniu v krátkej dobe s úsmevom dodáva: „My sa bijeme o všetko.“

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Fotogalérie 15.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC ViOn Zlaté Moravce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 5. kola nadstavby Niké ligy proti FC ViOn...

ASTV 15.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti MFK Ružomberok

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti MFK Ružomberok (3:0).

Fanúšikovia 15.4.2024

Akadémia | V pondelok 29. apríla nábor a výber detí do tímov akadémie AS Trenčín

AS Trenčín pripravil na pondelok 29. apríla nábor a...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa