Hviezdy deťom 6.6.2016

Hviezdy deťom 19. júna na štadióne na Sihoti

V nedeľu 19. júna sa uskutoční už ôsmy ročník tradičnej charitatívnej akcie Hviezdy deťom, ktorú pripravuje futbalový klub AS Trenčín so svojimi partnermi. Počas uplynulých šiestich rokov putovalo na pomoc tým, ktorí to najviac potrebujú, viac ako 100 000 eur.


Ďalší ročník podujatia sa bude konať opäť na futbalovom štadióne na Sihoti. Rovnako ako pred rokom je pripravený bohatý sprievodný program nielen pre deti. Pod Čákovým hradom sa uskutoční tradičný turnaj osobností. Pripravený je opäť veľký športový festival s jediným cieľom. Zabaviť všetkých návštevníkov akcie a priniesť na charitatívne účely opäť zaujímavú sumu.

V tradičnom turnaji štyroch tímov na seba narazia slovenskí hokejisti, výber olympionikov Slovenska, družstvo osobností pod hlavičkou „Československý lev“ a majstrovský AS Trenčín. Lídrami hokejového výberu budú Marián Hossa, Tomáš Kopecký a Tomáš Tatar. Z olympionikov zavítajú na Sihoť Ivana Kmeťová, Jozef Gönci, Zuzana Štefečeková, Pavol Hurajt alebo Jana Šeďová. „Československý lev“ dnes ako prvý pozná kompletnú súpisku na „Hviezdy deťom. V jeho farbách sa predstavia na Sihoti aj Július Šimon, Jozef Lohyňa, Ladislav Jurkemik, Petr Průcha, Igor Liba, Martin Štrbák, Vladimír Kinder, Ján Kocián, Jaroslav Timko alebo Branislav Jánoš.

Plocha štadióna bude okrem atrakcií patriť aj prezentácii športom väčšinou združeným v Asociácii športov. Od 11.00 h bude priestor venovaný nielen futbalu a tradičnému turnaju nádejí (8.00 h) ale aj hádzanej, florbalu, bedmintonu, tenisu, footgolfu, hokeju a aikidu.

Tohtoročné „Hviezdy deťom“ organizujeme v spolupráci so Slovenským paralympijským výborom. „Sme radi, že sa nám podarí spoločne priblížiť návštevníkom akcie aj paralympijské športy. Priamo v akcii môžete vidieť bocciu, sledge hokej a lukostreľbu. Všetky si môžete vyskúšať za pomoci našich reprezentantov,“ povedala manažérka podujatí AS Trenčín Petra Drábová.

Slovenské elektrárne pokračujú v podpore podujatia Hviezdy deťom

Podpora najsilnejšieho z partnerov charitatívneho projektu „Hviezdy deťom“ nekončí. Aj tento rok sú generálnym partnerom Slovenské elektrárne. „S hviezdami a deťmi začíname spoločne ôsmy ročník. Podujatie neodmysliteľne patrí do trenčianskeho regiónu a my sa tešíme, že futbalový klub AS Trenčín venuje mládeži veľkú časť svojej energie. Malým aj veľkým návštevníkom podujatia tento rok ponúkneme unikátnu virtuálnu prehliadku nášho moderného zábavno-vzdelávacieho centra Energoland, ktoré sídli pri Atómovej elektrární Mochovce. Okrem toho virtuálne prehliadky našich závodov a niekoľko milých prekvapení,“ dodal na záver manažér externej komunikácie a udržateľného rozvoja Slovenských elektrární Miroslav Šarišský.

Fotogaléria

               
 
Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa