Aktuality - archiv 29.1.2009

Druhá polovica zimných prípravných duelov sa začala remízou

AS Trenčín - 1.FC Slovácko 1:1 (1:1).

Futbalisti AS Trenčín vstúpili zápasom proti 1.FC Slovácko do druhého polčasu prípravných duelov. Druhú šesticu zimných stretnutí odštartovali nerozhodným výsledkom proti súperovi z druhej najvyššej českej ligy. Najbližší zápas odohrajú Trenčania opäť na Mestskom futbalovom štadióne na Sihoti. V utorok 3. februára sa o 15.00 h predstavia proti Českým Budejoviciam.

AS Trenčín – 1. FC Slovácko 1:1 (1:1)
Góly: 34. Depetris - 7. Chmelíček

AS Trenčín: Volešák – Kleščík, Marček, Križko, Peciar – Čögley (57. Baez), Knapp (46. Calgaro), Lukšík (46. Bubenko), Chanti (46. Hlohovský) – Depetris (57. Ninburg), Kubík (86. Olej)
Slovácko: Kovář – Němčický, Šimáček, Formánek, Lysoněk (46. Holub) – Kazár (46. Randa), Fujerik (72. Reinberk), Grim (46. Stýskala), Kordula (75. Perůtka) – Cleber, Chmelíček (63. Matůš)

V chladnom a veternom počasí sa na oboch mužstvách zrejme prejavila únava z tvrdej zimnej prípravy. Hre chýbala ľahkosť, myšlienka aj nápaditosť. O pekné akcie či gólové príležitosti bola núdza. Prvú šancu si vytvorili hostia. Grim našiel centrom Chmelíčka, ktorý tak trošku so šťastím prekonal Volešáka. Po polhodine hry strieľal Depetris nad Kovářovu bránu. O štyri minúty neskôr pohrozil po Kubíkovej prihrávke argentínsky strelec znova. Presnou strelou spoza šestnástky vyrovnal na 1:1. Depetrisovi sa v príprave gólovo darí. V posledných štyroch zápasoch si obohatil gólové konto o päť zásahov.

Pred druhým polčasom siahol tréner Galád k trom striedaniam, postupne nasledovali ďalšie. Výrazná zmena v hernom prejave ale neprišla. Po hodine hry Hlohovský prihral Kubíkovi, jeho strela ale putovala nad brvno brány moravského tímu. Na opačnej strane pohrozil striedajúci Stýskala. Približne z polovice ihriska sa pokúsil o prekvapivý padáčik - jeho lob dopadol na brvno Volešákovej brány. Posledný zápis do zoznamu šancí pribudol v 89. minúte. Po Hlohovského prihrávke pálil z dobrej pozície Bubenko, brankár Kovář ale najväčšiu šancu druhého polčasu zlikvidoval.

Autor: ms
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa