Aktuality - archiv 5.2.2009

Cestou na sústredenie bezgólová remíza s Bohemians 1905

Bohemians 1905 - AS Trenčín 0:0.

Od piatka sú futbalisti AS Trenčín na sústredení v českom Nymburku. Cestou do vyhľadávaného športového centra odohrali v kúpeľných Luhačoviciach duel s lídrom druhej najvyššej českej súťaže, Bohemiansom 1905. Stretnutie dvoch tímov z čela tabuliek priniesol bezgólovú remízu. Nerozhodne vyznel aj súboj v hľadisku. Hoci priaznivcov Bohemky bolo v Luhačoviciach desaťnásobne viac, jediný priaznivec AS im bol vyrovnaným sokom (Roso ďakujeme). Najbližším súperom AS bude Bohemians, tentoraz účastník Gambrinus ligy. Stretnutie sa uskutoční v nedeľu v Nymburku.

Bohemians 1905 - AS Trenčín 0:0
ŽK: 26. Volešák

Trenčín (1. polčas): Volešák – Kleščík, Križko, Ševela, Peciar – Báez, Knapp, Bubenko, Čirik – Ereros, Depetris
Trenčín (2. polčas): Volešák – Pagkalis, Križko, Ševela, Marušinec – Čögley, Calgaro, Lukšík, Chanti – Hlohovksý, Kubík
Bohemians: Havránek - Janek, Cseh, Pávek, Jindřišek - Moravec (65. Kotyza), Adam, Augustín (80. Morávek), Jungr (65. Róth) - Slezák (72. Škoda), Strnad (65. Hartig)

Už v 6. min strieľal z ťažkej pozície Ereros. Pozorný Havránek bol ale na mieste. Bohemians odpovedal štandardnou situáciou z necelých 20 metrov od brány. Strnad mieril iba do múru. V 24. min ponúkli Trenčania obecenstvu peknú kombináciu. Čirikov center z ľavej strany našiel v pokutovom území Báezovu hlavu, Argentínčanov pokus však trafil iba brankára pražského tímu. Ďalšia štandardka českého mužstva sa zrodila po Strnadovej kolmici na Slezáka. Vybiehajúci Volešák zasiahol loptu rukou mimo šestnástky a okrem nepríjemností z nasledujúcej výhody súpera dostal aj žlté varovanie. Samotný priamy kop Adama zblokoval opäť múr. Výhodu priameho kopu mali aj Trenčania. Po faule na Depetrisa v 38. min si postavil loptu Knapp. Výborná strela z 25 metrov minula bránu ozaj iba tesne.

Po zmene strán nastúpila totálne pozmenená zostava AS. Okrem Volešáka, Križka a Ševelu sa vystriedali všetci ostatní hráči. Aj v novej zostave si Trenčania vypracovali niekoľko príležitostí. Po necelých piatich minútach druhého dejstva Calgaro vysunul Lukšíka, jeho center ale Čögley z voleja namieril mimo. Aktívny Lukšík vzápätí vysunul kolmicou Kubíka, no mladý útočník sa dostal zo streleckého uhla. Po hodine hry pohrozili opäť "klokani". Augustín rozohral roh, k lopte sa dostal Jungr – jeho pokus lízol bočnú sieť. Trenčania odpovedali z rovnakej situácie. Lukšíkovu prihrávku z rohu namieril Hlohovský spoza „veľkého vápna“ nad. V závere zápasu kontrolovali loptu častejšie Trenčania. Marušinec strieľal z úctyhodnej vzdialenosti – brankár jeho projektil kryl. V 87. min vystihol Križko myšlienku vhadzujúcich Pražanov, predbehol súpera, kolmicou našiel Kubíka, jeho strelu z hranice šestnástky však Havránek kryl.

Autor: ms
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa