Aktuality - archiv 7.2.2009

V Nymburku premiérový gól Ererosa v drese AS

Bohemians Praha – AS Trenčín 2:1 (0:0).

Prvým súperom futbalistov AS Trenčín v Nymburku bol český účastník Gambrinus ligy Bohemians Praha. Vo vyrovnanom stretnutí padali góly až v záverečnej časti stretnutia. O jeden viac vsietili napokon futbalisti z Prahy. Najbližší duel odohrá tím Ivana Galáda v stredu proti Sokolovu.

Bohemians – AS Trenčín 2:1 (0:0)
Góly: 71. Zoubek, 82. Galbavý – 83. Ereros

Bohemians: Beláň - Macháček, Obermajer, Horáček, Grznár - Demeter, Dobeš (65. Galbavý) - Fenyk, Zoubek, Diarra (65. Očovan) - Kincl
Trenčín: Rožník – Kleščík, Ševela (75. Marušinec), Križko, Peciar – Čögley (46. Báez), Knapp (46. Calgaro), Bubenko (46. Lukšík), Čirik (75. Godál) – Hlohovský (46. Ereros), Kubík (46. Depetris)

Vo vyrovnanom zápase sa pokúšal v prvom polčase ohrozovať bránu "klokanov" najmä Marek Bubenko. Jeho strely ale zakaždým mierili mierne nad. Futbalisti z českej metropoly si vypracovali najväčšiu príležitosť v prvom dejstve v 42. min, po rohovom kope sa však v skrumáži nepresadili ani na viacero pokusov.

Po zmene strán zavelil do útoku Rožník. Dlhým výkopom našiel Depetrisa, ten sa halfvolejom pokúšal o lob ponad brankára Boheminas. Dobre myslený padáčik svoj cieľ tesne minul. S pribúdajúcimi minútami získavali miernu územnú prevahu Pražania. Nebezpečný bol Kincl, výborný výkon predviedol Macháček. Po jednom z viacerých rohov Trenačania neodvrátili nebezpečenstvo a Zoubek v 71. min otvoril skóre. O jedenásť minút neskôr sa perfektným spôsobom uvoľnil Macháček. Od bránkovej čiary odcentroval na Galbavého, ktorý zvýšil na 2:0. Futbalisti AS sa ale s nepriaznivým skóre neuspokojili. Po peknej spolupráci argentínskeho útočného dua zužitkoval Ereros nezištnú Depetrisovu prihrávku aspoň na skorigovanie výsledku. V konfrontácii s ďalším náročným súperom Trenčín podľahol Bohemiansu 1:2.

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 11. kolo, 19.10.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:30
NIKÉ LIGA, 12. kolo, 27.10.2024
AS Trenčín - FC Spartak Trnava
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
Fotogalérie 20.10.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo stretnutia 11. kola Niké ligy proti MFK Skalica (2:1).

ASTV 20.10.2024

ASTV | Zostrih z 11. kola Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu 11. kola Niké ligy AS Trenčín - MFK Skalica (2:1).

A-tím 19.10.2024

Holúbek | Teraz sú najdôležitejšie body

Náš tím si po obetavom výkone celého mužstva pripísal druhú výhru v tejto sezóne. Jedným z hrdinov...

ASTV 19.10.2024

ASTV | Tlačová konferencia po 11. kole Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase Niké ligy proti MFK...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín  Áesko Kantína
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  mattoni  aarsleff  arena ostrov  laugaricio  bestwebsiteservice.com  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa fajntricko  dobrota