A-tím 27.1.2017

Na úvod sústredenia súper z Ligy majstrov

Zverenci trénera Martina Ševelu odštartujú zápasový program sústredenia v tureckom Beleku skutočne zostra. Prvým súperom mužstva okolo kapitána Petra Kleščíka je bulharský Ludogorec Razgrad. Dnešný zápas (27. januára) má výkop o 15.30 h SEČ a my robíme všetko preto, aby sme vám ho priniesli naživo na ASTV.

„Razgrad je aj na jar účastníkom európskych pohárových súťaží. Nastúpi vo vyraďovacej časti Európskej ligy. Na jeseň dokázali v skupine Ligy majstrov odohrať vyrovnané zápasy proti Paríž St. Germain a Arsenalu. To hovorí o ich sile,“ povedal k najbližšiemu stretnutiu mladí krídelník Milan Kvocera a pokračoval: „Čaká nás veľmi silný súper. Verím, že dostanem od trénerov príležitosť. Proti lepšiemu tímu som ešte nehral. Je jedno, či nastúpim od začiatku, alebo až počas stretnutia. Aj tento zápas nám ukáže, ako na tom dnes sme. Podstatné je, aby sme pracovali ako tím. Chceme uhrať dobrý výsledok.“

Ludogorec získal od roku 2012 päť majstrovský titulov v rade a dvakrát vyhral Bulharský pohár. V ročníkoch 2014/2015 a 2016/2017 hral v skupinovej fáze Ligy majstrov. Pamätné sú najmä remízy proti Liverpoolu a Paríž St. Germain. V aktuálnom ročníku kvalifikačnej fázy Ligy majstrov vyradil postupne Podgoricu, Crvenu Zvezdu Belehrad a Plzeň. V základnej skupine najprestížnejšej klubov pohárovej súťaže „starého kontinentu“ v spoločnosti PSG, Arsenalu a Bazileja skončil na tretej priečke a na jar si zahrá v šestnásťfinále Európskej ligy, kde narazí koncom februára na FC Kodaň.

Tím súpera je rovnako ako náš výrazne medzinárodný. V mužstve prevládajú brazílski futbalisti, ktorých dopĺňajú domáci hráči a posily z Kanady, Argentíny, Madagaskaru, Rumunska, Ukrajiny, Portugalska, Holandska a DR Kongo.

Zostava AS Trenčín: Šemrinec – Šulek, Maduka, Kleščík, Lawrence – Abdul – Ubbink, Halgoš – Gong, Janga, Beridze

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa