Fanúšikovia 27.4.2017

Zápas proti Žiline s florbalistami, Valenciou, West Ham United a playstation zónou

Sihoť čaká exkluzívny ligový súboj dvoch mužstiev vyznávajúcich ofenzívny štýl hry. V piatkovom stretnutí 29. kola Fortuna ligy privítame MŠK Žilina (18.00 h). Ako dosluhujúci majster Slovenska privítame dnes už istého šampióna pre ročník 2016/2017. Zápasu nebude chýbať skvelý náboj. V drese hosťujúceho mužstva sa predstaví až pätica bývalých hráčov AS. Navyše, na lavičke MŠK budú sedieť bývalí tréneri AS Adrián Guľa a Marián Zimen.

Pre fanúšikov bude pripravený zaujímavý program. Už hodinu pred zápasom bude fungovať herná zóna PlayStation so štyrmi hernými miestami s FIFA 17. V prípade nepriaznivého počasia bude umiestnená v priestoroch krytej plavárne, inak bude vedľa krytej tribúny. „PlayStation sa stal novým partnerom futbalového klubu AS Trenčín. Podobnú hernú zónu prinesie aj počas ďalších vybraných stretnutí nášho klubu, alebo počas rôznych iných akcií.

Počas prestávky sme spoločne so Slovenským zväzom florbalu a FBK AS Trenčín pripravili slávnostné odovzdanie strieborných medailí florbalistom za druhé miesto v extralige mužov. Náš tím vyradil vo štvrťfinále a semifinále minuloročných finalistov z Košíc, no vo finálovej sérii nestačil na víťaza základnej časti Tsunami Záhorská Bystrica.

Už počas nasledujúcej soboty a nedele usporiada AS Trenčín na Sihoti najväčší turnaj najstarších prípraviek na Slovensku pod názvom „This is my sen“. Viac si prečítate v zápasovom bulletine. Malý predkrm vám prinesie prestávka zápasu proti Žiline, keď v

minizápasoch si zmerajú svoje sily výbery Valencia CF, West Ham United a AS Trenčín.
Počas zápasu proti Žiline pokračuje súťaž „Spolu do Európy“. Nezabudnite získať ďalšie pečiatky o skvelé ceny. Zostávajú vám už len štyri zápasy. Potom sa rozhodne o držiteľovi hlavnej ceny, ktorou je zájazd pre dve osoby na Audi Cup v Mníchove, ale aj ďalšie zaujímavé ceny.

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa