Zápasy - archiv 18.8.2007

Trnava bola tentoraz lepšia

Chyby, nervozita a nulová potencia znamenali druhú domácu prehru.

Chyby, nervozita a nulová potencia znamenali druhú domácu prehru. AS Trenčín podľahol pred rekordnou návštevou tentoraz jednoznačne lepšiemu Spartaku Trnava 0:2.

Domáci Trenčín pohrozil hneď v úvode, ale Doubek mieril vo výhodnej pozícii nad. Prvý polčas však patril Trnave, ktorú niekoľko tisíc fanúšikov hnalo od úvodných minút vytrvalo dopredu. Už v 12. min zaspala obrana Trenčína po prvý raz a Barčík pohodlne z hranice šestnástky otvoril skóre stretnutia. Skúsený stredopoliar robil domácim problémy aj naďalej a už v 19. min na jeho center naskočil Tomčák a poslal Spartak do dvojgólového vedenia - 0:2. Zvýšiť náskok hostí mohol Doležaj, no nemieril presne. Chvíle Trenčanov prišli až v závere I. polčasu. V 44. min Jašurek hlavičkoval sám približne zo siedmich metrov mimo a o chvíľu na to pri prieniku Godála zatiahol Doležaj záchrannú brzdu ešte pred pokutovým územím. Od rozhodcu si však vyslúžil iba žltú kartu a priamy kop Horvátha nemieril medzi žrde.

V druhom polčase sa v Trenčíne veľa dôležitého neudialo. Trnava kontrolovala vývoj stretnutia a domácich nepustila do žiadnej vyloženej šance. Naopak zvýšiť mohol po strele z hranice šestnástky Tomčák, na opačnej strane mieril z podobnej pozície nepresne Kamenský.

AS Trenčín - Spartak Trnava 0:2 (0:2)

Góly: 12. Barčík, 19. M. Tomčák

ŽK: 18. Jašurek, 24. Gergel, 50. Kleščík, 89. Minarčík - 45. Doležaj

Trenčín: Hodál - Čögley, Csaba Horváth, Mičenec, Minarčík - Jašurek, Kleščík, Godál, Gergel - Hlohovský (46. Kamenský) - Doubek

Trnava: Kamesch - Kopúnek, Poljovka, Doležaj, Cíferský - Kopačka - P. Ďuriš, Barčík, Hruška - Kožuch (90. Hlavatovič), M. Tomčák (74. Filipovič)

Rozhodovali: Vlk - Laskovský, Kubačka

Divákov: 7645

Rob McDonald (tréner Trenčína): "Nevyšiel nám náš zámer pritlačiť súpera v prvých desiatich minútach zápasu. Vypracovali sme si len pološance, dostali sme však dva hlúpe góly po našich chybách. V prvom polčase bol súper lepší, dávali sme mu najmä v strede poľa veľa priestoru. V druhom polčase to už bolo z našej strany o čosi lepšie. V našej hre však chýbali finálne prihrávky, ktoré by sme mohli premieňať na góly."

Josef Mazura (tréner Trnavy): "Z našej strany to bol dobrý výkon a po pekných kombinačných akciách sme strelili aj dva pekné góly. Musím preto mužstvo za hru v tomto zápase pochváliť."

foto: sita.sk

Autor: SITA
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa