Marketing 7.6.2017

PlayStation novým partnerom AS Trenčín

PlayStation je novým partnerom klubu AS Trenčín. Výrobca populárnej hernej konzoly je novým garantom projektu „Mládežnícky hráč mesiaca“ a výročnej ankety „Mladé hviezdy AS Trenčín“. Navyše, počas vybraných ligových zápasov a ďalších športových alebo charitatívnych akcií klubu si môžete v hernej zóne vyskúšať vždy najnovšiu verziu hry „FIFA“. Výrobca populárnej hernej konzoly bude počas nasledujúcich rokov podporovať náš klub taktiež produktovou formou.

„Značka PlayStation je globálne veľmi úzko spätá s futbalom na tom najvyššom fóre. Je partnerom nielen Ligy majstrov, ale aj ďalších menších organizácií a podujatí od najmenších futbalistov až po profesionálov. V tomto roku prichádza na lokálnej úrovni aj do AS Trenčín, čomu sa veľmi tešíme. Je to ocenenie našej práce nielen na ihrisku, ale aj na poli marketingu,“ povedal marketingový manažér klubu Igor Schlesinger.

PlayStation venuje okrem iného darčeky každému z našich „Mládežníckych hráčov mesiaca“. Spoločnosť svetového mena je po adidase a spoločnosti Cinemax tretím veľkým partnerom ankety motivujúcej mladých futbalistov v prípravkách a žiackych tímoch AS Trenčín k práci nielen počas tréningov, ale aj v školských laviciach. „Mládežníckym hráčom mesiaca“ sa totiž môžete stať iba v prípade dobrých výsledkov na ihrisku a taktiež v škole. Navyše, každá z „Mladých hviezd AS Trenčín“ dostane počas vyhlásenia výročných cien klubu novú hernú konzolu. Stalo sa tak aj počas nedávneho vyhlásenia najlepších v ročníku 2016/2017 v priestoroch Sokolovňa pub.

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa