Aktuálne 9.6.2017

Prípravu odštartovala dvadsiatka hráčov

S letnou prípravou na novú sezónu začali v piatok popoludní zverenci trénera Martina Ševelu. Už koncom tohto mesiaca nás čaká vstup do Európskej ligy UEFA a v druhej polovici júla prvý ligový zápas v Senici. Stretnutia prvého predkola sú na programe 29. júna a 6. júla.

V kádri nenastal veľký pohyb. „Podarilo sa nám udržať Gruzínca Giorgiho Beridzeho. Po dohode s belgickým KAA Gent sme hosťovanie predĺžili o rok. Mužstvo opustil zatiaľ iba Uche Nwofor,“ povedal generálny manažér klubu Róbert Rybníček.

K tímu sa pripojili Martin Košťál zo Spartaka Trnava a holandský stopér Haris Memič. Z poľského Górniku Zabrze sa z hosťovania vráti stredopoliar Denis Jančo, z Nového Mesta nad Váhom hlásil návrat David Richtárech a neskôr sa pridá aj Tomáš Šalata z Interu Bratislava, ktorý bojuje v žlto-čiernych farbách o postup do druhej ligy.

Drobné zmeny nastali aj v realizačnom tíme. Asistentom trénera Martina Ševelu zostáva Vladimír Cifranič. Marek Dobiaš vystriedal na pozícii trénera brankárov Romana Hodála. Bývalý reprezentačný útočník Ľubomír Reiter sa presunie do tímu do 19 rokov, ale bude pomáhať čiastočne aj ako asistent trénera prvého mužstva.

Na úvodnom tréningu sa trénerovi hlásilo 18 hráčov do poľa a dvaja brankári. Chýbali reprezentanti Adrián Chovan a Lukáš Skovajsa pripravujúci sa na EURO U21, Antonio Mance pre poruchu auta pri návrate z domu a Rangelo Janga, ktorý má reprezentačné povinnosti v drese Curacaa. „Do mužstva plánujeme priviesť na skúšku troch až piatich nových hráčov. Predpokladáme, že nie všetci sa uplatnia. Gro mužstva z jarnej časti zostane pokope,“ povedal Rybníček.

Mužstvo sa bude pripravovať v domácich podmienkach. Na 21. júna je naplánovaný prípravný zápas na ihrisku MŠK Žilina, ktorý bude generálkou pred prvým zápasom EL UEFA.

Brankári: Igor Šemrinec, Adrián Chovan (aktuálne v reprezentácii SR U21), Matej Vozár (po zranení, individuálna príprava), Denis Chudý (AS Trenčín U19)

Obrancovia: Rodney Klooster, Martin Šulek, Peter Kleščík, James Lawrence, Maduka Udeh, Ondrej Kurín (AS Trenčín U19), Tomáš Šalata (po skončení hosťovania návrat z Interu Bratislava), Lukáš Skovajsa (aktuálne v reprezentácii SR U21), Keston Julien, Haris Memič (skúška)

Stredopoliari: Abdul Zubairu, Richard Beďatš (AS Trenčín U19), Desley Ubbink, Filip Halgoš, Adam Brenkus (AS Trenčín U19), Jakub Paur, Martin Košťál (Spartak Trnava), Pedro Colina, Hilary Gong, Milan Kvocera, Milton Klooster, Giorgi Beridze, Issa Adekunle, Dávid Richtárech (návrat z hosťovania v Novom Meste nad Váhom), Denis Jančo (plánovaný návrat z hosťovania v Górniku Zabrze)

Útočníci: Antonio Mance (príchod v sobotu), Hamza Čatakovič, Erik Prekop, Rangelo Janga (aktuálne v reprezentácii Curacaa)

Autor: astn, tasr
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa