Aktuality - archiv 22.7.2009

Trenčín privíta v sobotu ďalšieho nováčika

Tréneri budú mať k dispozícii aj Františka Kubíka a Tomáša Peciara.

Trenčania budú po Dolnom Kubíne hostiť ďalšieho nováčika. FK Púchov nazbieral v úvodných dvoch kolách štyri body, ambíciu na ďalší zisk neskrýva ani pred sobotňajším zápasom.

Z Trenčanov pozná púchovskú situáciu najlepšie jeho bývalý hráč Adrián Guľa. „Na Púchov mám iba pekné spomienky. Spoznal som tam viacero skvelých ľudí. Či už Vladimíra Martinka a Pavla Holeščáka na funkcionárskych postoch, alebo hráčov Tomáša Bernádyho, Ivana Beláka a ďalších. Bolo to moje prvé ligové pôsobisko na Slovensku. Predtým som hral v Jablonci. Bolo to krásne obdobie. S Milanom Lešickým sme sa zachránili na úkor Slovana,“ vracia sa pár rokov do histórie bývalý kapitán „gumárov“.

Dnes jeden z asistentov trénera AS odloží pri víkendovom zápase nostalgické spomienky do zásuvky. Koncentrovať sa bude iba na úspech Trenčína. „Na zápas sa veľmi teším. S viacerými chalanmi som ešte hrával. Už v minulosti som si všimol veľký talent Janka Chovanca. Za posledných pár rokov urobil obrovský progres. O súperovi máme podrobné informácie. Predpokladám, že sa budú spoliehať na rýchle protiútoky. Určite sa budú pokúšať o agresívnu hru,“ zamyslel sa nad silnými stránkami nováčika Guľa.

Ďalším z tých, čo sa nevedia dočkať zápasu je František Kubík. Po odpykaní si jednozápasového disciplinárneho trestu bude trénerom opäť k dispozícii. „Mužstvu aj fanúšikom mám čo vracať. Nezmyselné vylúčenie v prvom kole sa pokúsim odčiniť kvalitným výkonom proti Púchovu. Podľa mojich informácií majú dobré mužstvo. V Zlatých Moravciach prehrali iba tesne, v domácej premiére proti Šali zabodovali naplno. Hral som proti nim ešte za Prievidzu. V pohári sme s nimi vypadli,“ oprašuje minuloročnú pohárovú epizódu Prievidze ofenzívny ľavák.

Ďalším hráčom, ktorý pribudol do zoznamu využiteľných, je Tomáš Peciar. V Zlatých Moravciach pauzoval pre zranenie zadného stehenného svalu. A hoci veľmi chcel, po diskusii s Martinom Rusňákom proti bývalému účastníkovi Corgoň ligy nenastúpil. Pred Púchovom sa už ale cíti úplne v poriadku. „Je to výborné. Už ma to nebolí. Na zápas s Púchovom budem určite pripravený,“ hlásil so širokým úsmevom Tomáš Peciar.

Autor: ms
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa