Aktuality - archiv 25.7.2009

Doma iba remíza proti nováčikovi z Púchova

AS Trenčín – FK Púchov 2:2 (2:2).

Trenčín ani v treťom zápase nového ročníka druhej najvyššej súťaže nepresvedčil, že by mal patriť medzi hlavných kandidátov na postup do najvyššej súťaže. Po chudobnom víťazstve nad nováčikom z Dolného Kubína a prehre na ihrisku Zlatých Moraviec prišla domáca remíza proti druhému nováčikovi I. ligy FK Púchov 2:2 (2:2). AS si v považskom derby vypracovalo dostatok gólových príležitostí a ujalo sa vedenie, ale výpadok koncentrácie v polovici prvého polčasu stál zverencov trénera Vladimíra Koníka cenné body.

Od úvodných momentov sa hralo pod taktovkou trenčianskeho mužstva. Ani jedna z gólových príležitostí z úvodu súboja však neskončila v sieti. V 11. min sa individuálne uvoľnil Adi, ale jeho krížna strela prešla popred súperovu bránu. Po rohu Knappa tečoval loptu hlavou Godál, no Kleščík sa nedokázal rýchlo zorientovať a minul súperovi svätyňu. V 19. min však vybojoval loptu Čögley, zatiahol ju do pokutového územia hostí a medzi obrancami Púchova našiel Adiho. Ten už nemal problém, aby otvoril skóre stretnutia – 1:0. Už o tri minúty neskôr prišiel brejk hostí a Luhový po sérii chýb vyrovnal na 1:1. O pár chvíľ neskôr sa situácia zopakovala a Púchov viedol prekvapujúco 2:1. AS ešte pred uplynutím prvej polhodiny zápasu dokázalo vyrovnať. Po faule na Adiho využil pokutový kop Horváth – 2:2.

Po vyrovnávajúcom góle Trenčína sa toho na ihrisku veľa neudialo. Dôkazom bol najmä druhý polčas zápasu, ktorý symbolizovalo množstvo nepresností. V 75. min sa po druhý raz mohol zapísať do streleckej listy Horváth, no jeho snaženie vyústilo iba k rohovému kopu. Na opačnej strane mohol skórovať Brezničan. Jeho hlavička však mierila nad bránu. Rovnako zakončil aj domáci Kubík. Keďže hre chýbalo viac hráčskeho umenia, pokoj a myšlienka v rozohrávke, skóre stretnutia sa už nezmenilo.

AS Trenčín – FK Púchov 2:2 (2:2)

Góly: 19. Adi, 28. V. Horváth (11 m) - 22. a 24. M. Luhový

Žlté karty: 30. V. Horváth, 78. Godál, 84. Kubík - 28. Meliš, 90. Brezničan

Domáci: Rožník - Kleščík, Godál, Ševela, Valla - Čögley (71. Hlohovský), Knapp, V. Horváth, Čirik (57. Gergel) - Mazán (57. Kubík), Adi

Hostia: Plánička - Meliš, Švec, Radič, Vanák - Riška (72. Martinka), M. Luhový (88. Ondrička), Štefun, Novisedlák, J. Chovanec - Mrázek (64. Brezničan)

Rozhodovali: Kráľovič - Bóllo, Mikulaj

Divákov: 1234

foto: Martin Blažek

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 29.3.2024

Gong | Musíme ďalej tvrdo pracovať a ťahať za jeden povraz

Naše mužstvo pod taktovkou trénera Iliju Stolicu čaká po reprezentačnej prestávke...

ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa