Zápasy - archiv 15.8.2009

Tretí domáci zápas, druhá strata bodov

AS Trenčín - MFK Rimavská Sobota 2:2 (2:1).

AS Trenčín zaznamenalo v domácom zápase proti lídrovi z Rimavskej Soboty remízu 2:2 (2:1), čo je už druhá domáca strata v troch zápasoch. Po odpočítaní troch bodov za víťazstvo nad odstupujúcou Podbrezovou tak zverenci trénera Vladimíra Koníka spadli na ôsmu priečku v dnes už jedenásťčlennej súťaži. Potešil návrat kanoniera Davida Depetrisa, ktorý zaznamenal oba góly AS.

Domáci začali nedôrazne a hneď v úvode stretnutia po zlom odkope takmer inkasovali. Problémy v defenzívnej hre sa napokon stali symptomatickými pre celý zápas. V 9. min sa po prvý raz zastreľoval navrátilec Depetris, ale sám na päťke hlavou minul. Zahrmelo však na opačnej strane. V 17. min Trenčania po rohovom kopu neodkopli loptu do bezpečia a Rubint poľahky otvoril skóre stretnutia. Prišli však chvíle argentínskeho kanoniera. Ten v rozpätí 26. a 29. minúty dokázal dostať AS do vedenia. Najskôr po závare pred súperovou bránkou vyrovnal po vrátenej lopte z kopačky Horvátha a následne si najlepšie naskočil na priamy kop z kopačky toho istého spoluhráča. V 34. min mohol upokojiť svoj tím Knapp, ale jeho projektil z hranice pokutového územia mieril priamo na súperovho brankára.

V úvode druhého polčasu mierila nad brvno hlavička Godála. Už o chvíľu neskôr zle vybehol hosťujúci gólman, ale Depetris nebol dostatočne pohotový. AS sa akoby uspokojilo z daným stavom a prenechalo iniciatívu hosťom. Po viacerých chybách iba vďaka neschopnosti súpera neinkasovali vyrovnávajúci gól. AS to skúšalo najmä z diaľky, ale ani nádejná strela Hlohovského si nenašla cestu do siete. Domáci dali Rimavskej Sobote až príliš veľa šancí na vyrovnanie a v 77. min pykali. Po štandardnej situácii a opäť nedôslednej hre v pokutovom území vyrovnal Vargic. Mohlo byť ešte horšie. Brejk dvojice Siheľský – Vargic zlikvidoval bravúrne Volešák. Posledná šanca AS prišla v 89. min, ale priamy kop Horvátha pozorný Kuciak vyrazil na roh.

AS Trenčín - MFK Rimavská Sobota 2:2 (2:1)

Góly: 26. a 29. Depetris - 17. Rubint, 77. Vargic

Žlté karty: 69. Líška, 88. Vargic (obaja Rimavská Sobota)

Domáci: Volešák - Čogley, Godál, Ševela, Peciar - Gergel, Knapp, V. Horváth, Čirik (76. Mazán) - Kubík (12. Hlohovský), Depetris (78. Adi)

Hostia: Kuciak - Janečka, Rubint, Živanovič, Morháč - Migaľa (66. Gibala), Levický (75. Vargic), Zvara, Siheľský (90. Halaj) - Pisár, Líška

Rozhodovali: Samotný - Rendko, Vorel

Divákov: 1359

foto: sita a martin blažek

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa