Zápasy - archiv 14.9.2007

Po prehre v Košiciach už päť zápasov bez víťazstva

Zverenci trénera McDonalda sa opäť dopustili hrubých chýb v obrane a nepremenili svoje gólové príležitosti.

Po prehre v Košiciach je AS Trenčín už päť zápasov bez víťazstva. Zverenci trénera Roba McDonalda sa opäť dopustili hrubých chýb v obrane a nepremenili svoje gólové príležitosti, čo viedlo k ďalšej vysokej prehre - 0:4. Už v 11. min musel navyše pre zranenie vystriedať skúsený stopér Milan Mičenec.

Diváci videli v Čermeli v prvom polčase podpriemerný futbal, z ktorého boleli oči. Hralo sa len medzi šestnástkami, s množstom nepresností na oboch stranách. Už v 3. min hlavičkoval nepresne Košičan Cicman a potom zaujal až volej Trenčana Kamenského v 20. min, ktorý Putnocký reflexívne vyrazil. Po polhodine hry Piatkovu strelu vytlačil Hodál na žrď a divákov zaujali už len strely Majoroša, resp. Jašureka.

Úvod druhého dejstva vyšiel lepšie domácim. Po rohu Majoroša Majerníkovu hlavičku síce Hodál s námahou vyškriabal, ale na opakovanú strelu už nemal nárok - 1:0. Stále však na ihrisku dominovali nepresnosti a keď v 66. min Jašurek nevyužil zaváhanie košickej obrany a brankára, Košičania nekompromisne trestali. Majoroš mal o tri minúty neskôr dosť času na spracovanie pohotovej prihrávky a umiesnenou strelou zvýšil na 2:0. Stopercentnú efektivitu Košíč v druhom polčase umocnil Piatka, ktorý v 78. min poľahky zúročil center Kolbasa a hlavičkou upravil na 3:0. Východniari všetky strely na bránku premenili na gól. V predposlednej minúte unikol Školník, ale jeho strieľaný center poslal Piatka tesne vedľa. V nadstavenom čase Godál fauloval Labuna a nariadený pokutový kop s istotou premenil Kolbas - 4:0.

MFK Košice - AS Trenčín 4:0 (0:0)

Góly: 48. Pavol Majerník, 49. J. Majoroš ml., 78. Piatka, 90.+ Kolbas (11 m)

Žlté karty: 55. Piatka, 58. Pavol Majerník, 65. J. Majoroš ml., 73. R. Šimko - 54. J. Kamenský, 90.+ Godál

Domáci: Putnocký - Cicman (81. Kišš), Kaminský, Bašista, R. Šimko - Kolbas, Pavol Majerník, J. Majoroš ml. (73. T. Labun), Radoslav Školník, Bicák (62. P. Jurčo) - Piatka

Hostia: Hodál - Čögley, Cs. Horváth, Mičenec (11. Gergel), Minarčík - Godál, Lesák, Kleščík, J. Kamenský (70. Hlohovský) - Jašurek, Križko

Rozhodovali: Tomčík - Ružbarský, D. Hrčka

Divákov: 1275

Povedali po zápase:

Jaroslav Galko (asistent trénera Košíc): "Rátali sme s tým, že hostia budú hrať ofenzívne. So šťastím sme uhrali polčas 0:0. Po prestávke sme z prvej štandardky strelili gól a potom sme si už verili. Trenčania sa snažili útočiť s väčším počtom hráčov, my sme lepšie kombinovali a postupne sme strelili pekné góly. "

Rob McDonald (tréner Trenčína): "Prvý polčas bol z našej strany veľmi dobrý, mali sme aj šance. Po prestávke sme dostali zo štandardnej situácie hlúpy gól a celá naša hra sa rozsypala. Útočníci nedávajú góly, naopak obrana ich pod tlakom inkasuje - to sú kľúčové faktory. Rozhodli naše individuálne chyby pri góloch."

foto: sita.sk

Autor: SITA
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa