Fanúšikovia 8.5.2019

Výjazd | Zachráňme spoločne ligu v Trenčíne

Občianske združenie fanúšikov AS Trenčín Légia Laugaricio (LL) prišlo začiatkom tohto týždňa s iniciatívou „Zachráňme spoločne ligu v Trenčíne“. „Každý v živote zažíva aj ťažké chvíle a potrebuje podporu blízkych. A aj keď teraz sa bavíme len o futbale, pokiaľ šanca žije, treba bojovať až do konca,“ píše sa v stanovisku LL. Légia Laugaricio vyzýva všetkých fanúšikov trenčianskeho futbalu, aby prišli podporiť mužstvo v sobotu do Zlatých Moraviec.

Klub AS Trenčín reaguje na iniciatívu fanúšikov a organizuje zájazd pre všetkých záujemcov na víkendový zápas 8. kola nadstavby o udržanie. Cestovné a vstupenky sú v réžii klubu, trénerov a hráčov.

Autobusy do Zlatých Moraviec odchádzajú v sobotu od krytej plavárne o 14.00 h. Miesta si môžete rezervovať na telefónnom čísle 0911 084 387. Vstupenky do sektoru pre fanúšikov hostí dostanete približne dvadsať minút pred výkopom stretnutia priamo na mieste. Vstupenky zadarmo sú pripravené nielen pre fanúšikov cestujúcich autobusmi, ale aj pre tých, ktorí zvolia individuálnu dopravu.

Ďakujeme za podporu.

VÝZVA OZ LÉGIA LAUGARICIO

Chceli sme ku tejto grafike pridať nejaký hlbší text, ale vyzývať k záchrane v lige naozaj nie je to isté, ako mobilizovať ľudí na Feyenoord. Tu končí sranda a predtým, ako budeme po sezóne robiť hrubú čiaru, treba si každý vstúpiť do seba, prestať všetkých odpisovať, nadávať v komentároch, blúzniť o tipovaní a nájsť v sebe vieru, odhodlanie a kus toho fanatizmu, ktorý v nás bol v čase najväčších úspechov. Každý v živote zažíva aj ťažké chvíle a potrebuje podporu blízkych. A aj keď teraz sa bavíme len o futbale, pokiaľ šanca žije, treba bojovať až do konca!

Týmto vyzývame všetkých trenčianskych fanúšikov, ideme v tom boji náš klub podporiť a vykresať iskru v našich hráčoch! Hrať v exile pred prázdnymi tribúnami je veľmi demotivujúce, no teraz musia ísť výhovorky bokom. Je čas pozdvihnúť bielo-červené vlajky, dotiahnuť blanu na bubne, oprášiť chorále a naladiť hlasivky!

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa