Zápasy - archiv 6.11.2009

AS remizovalo piaty zápas v rade

AS Trenčín – LAFC Lučenec 0:0.

Zverenci trénera Vladimíra Koníka síce už od augusta nepoznajú chuť prehry, ale v piatich ligových kolách v rade nedokázali bodovať naplno. Piatu remízu v rade zaznamenali v 16. kole na domácom ihrisku s LAFC Lučenec (0:0).

Po opatrnom úvode sa v 10. min ocitol za chrbtom trenčianskej obrany Hricov. Volešák však jeho strelu spacifikoval. Na oboch stranách boli k videniu iba náznaky šancí. V 21. min sa do streleckej príležitosti dostali opäť hostia, keď po krídelnej akcii zakončil nad bránku Hoferica. Volešáka vystrašila aj strela Hloušeka v 24. min duleu. Lopta pred brankárom AS zaplachtila a ten ju iba so šťastím vyrazil. Nebezpečnejší boli aj naďalej hostia. AS pohrozilo až po polhodine hry, keď z pravej strany cestoval Mazán, ale Kubík na loptu nedočiahol. V 40. min sa oprel do lopty približne na hranici tridsiatich metrov Valla a tečovanú strelu hosťujúci brankár s ťažkosťami vyrazil na roh. Po zahraní štandardnej situácie a následnom závare napálil loptu Godál, avšak tvrdá strela skončila iba na žrdi. V posledných minútach prvého polčasu našiel Kubík na hrote útoku Godála, no ten dostal loptu tesne pred brankárom s malo šancou presne zakončiť. Nervozitu hráčov na oboch stranách prerušila prestávka.

Trenčín vstúpil do druhého polčasu aktívne. Súper sa ešte viac stiahol a spoliehal sa najmä na brejkové situácie. Jednu z nich nedotiahol do úspešného konca Dojakovič. Hoci AS kontrolovalo držanie lopty, šance neprichádzali. Naopak pred Hofericom odkopol v poslednej chvíli ďaleko pred šestnástkou Volešák. Najväčšiu šancu zápasu spálil v závere stretnutia trápiaci sa Depetris. Center Peciara ho našiel nikým neatakovaného na päťke, ale hlavička mierila nad bránku. V 80. min sa predral cez troch súperov Adi. Pri zakončení však už nemal dostatok síl. Následne to skúšali opäť Adi a Hlohovský, no lopta si cestu do siete nenašla. V závere ešte pohrozil hosťujúci Gonos, no Volešák bol pozorný.

AS Trenčín – LAFC Lučenec 0:0

Žlté karty: 31. Mazán, 44. Baéz - 67. Dojakovič

Domáci: Volešák - Godál, Ševela, Peciar, Valla - Mazán (70. Hlohovský), Báez (54. Knapp), V. Horváth, Gergel - Kubík, Depetris (76. Adi)

Hostia: Michalík - Gonos, Hlavatovič, Golian, Kamendy - Hloušek, Hoferica, Boháčik, P. Ďurica, Dojakovič (87. Dobročka) - Hricov (90. Šuška)

Rozhodovali: Smolák - E. Weiss, Martiš

Divákov: 312

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
Fotogalérie 15.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC ViOn Zlaté Moravce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 5. kola nadstavby Niké ligy proti FC ViOn...

Fanúšikovia 15.4.2024

Akadémia | V pondelok 29. apríla nábor a výber detí do tímov akadémie AS Trenčín

AS Trenčín pripravil na pondelok 29. apríla nábor a...

Fanúšikovia 14.4.2024

Fanúšikovia | Po vysokom víťazstve opäť na domácej pôde, vstupenky na Košice v predaji

V šiestom kole nadstavbovej časti Niké ligy sa...

ASTV 14.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Vion Zlaté Moravce

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC ViOn Zlaté...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa