A-tím 17.4.2020

eSports | Fortunaligový FIFA turnaj o charitatívnu výhru odohrá El Mahdioui

Fortuna liga prináša počas práve prebiehajúceho víkendu turnaj eFortuna liga Challenge. Do ešportového turnaja sa prostredníctvom svojich hráčov zapojí všetkých dvanásť klubov našej ligy. Farby AS Trenčín bude hájiť Achraf El Mahdioui.

„Našim cieľom je priniesť zaujímavé športové podujatie, pobaviť fanúšikov a pomôcť,“ povedal zástupca prvej futbalovej ligy Milan Ondruš. Práve dobročinnosť je jednou hlavnou témou turnaja. Každý klub totiž hrá nielen za svoje farby, ale aj za neziskovú organizáciu, ktorá získa vypísanú odmenu 1500 €.

„FIFU hrám veľmi rád. Myslím si, že som celkom dobrý. Na stupnici od jedna do desať by som si dal sedmičku. Od detstva sme hrávali s bratom a s kamarátmi. Teším sa na to, ako sa predvedú moji súperi,“ povedal hráč AS Trenčín, ktorý na PS4 uprednostňuje Barcelonu pred obľúbeným Arsenalom.

Turnaj môžete sledovať na twitchi Fortuna ligy a taktiež televízii Orange Šport. Hrá sa v sobotu a nedeľu medzi 16.00 a 19.30 h. Zápasy na prvom kanáli budú komentovať Slávo Jurko a Andrej Zvolenský. V prestávkach sa môžete tešiť na komentáre, rozbory zápasov a v štúdiu nebude chýbať ani skúsený ešportový hráča z radov úspešného tímu AS Trenčín eSports Miloša „RX“ Janega.

V sobotu sú na programe skupinové zápasy. Nedeľa je venovaná vyraďovacím bojom. Súpermi El Mahdiouiho sú v základnej A-skupine David Hrnčár (ViOn Zlaté Moravce), Lukáš Kučera (FK Senica), Martin Slaninka (ŠKF Sereď), Róbert Baláži (FC Nitra) a Patrik Blahút (FK Pohronie). Hlavnými partnermi turnaja sú Fortuna, Orange Sport a Sony Playstation.

KANÁL 1 LIVE STREAMKANÁL 2 LIVE STREAMKANÁL 3 LIVE STREAM  

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 29.3.2024

Gong | Musíme ďalej tvrdo pracovať a ťahať za jeden povraz

Naše mužstvo pod taktovkou trénera Iliju Stolicu čaká po reprezentačnej prestávke...

ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa