Aktuality - archiv 24.1.2010

Rožník a Volešák lovili na meniny

Dalibor Rožník po Žiline: "Stáva sa. Podstatné je, aby sme sa podobným chybám vyhli v súťaži."

V kabíne prvého mužstva sa počas uplynulého týždňa rozdávali "darčeky". Adresátmi boli obaja brankári AS, ktorí mali meniny. Dalibor Rožník dostal "sedmičku" a Miloš Volešák inkasoval "dvojku". Pozornejší určite vedia, že ide o prehry zverencov trénera Adriána Guľu vo štvrťfinále Tipsport ligy so Žilinou (1:7) a v sobotňajšom prípravnom stretnutí v Nitre (0:2). "Až do piatku sme si neuvedomili, že obaja budeme chytať na svoje meniny," prezradil teraz už s ľahkým úsmevom Volešák.

V zápase s mužstvom spod Zobora, ktoré má na lavičke bývalého trénera AS Ivana Galáda, hral tím koncentrovanejšie, no chybám sa napriek tomu nevyhol. "Po zápase sme si robili srandu, že na môj sviatok si spomenul iba Bizo (Bizup). Ráka poslal malou domov priamo do úniku. Treba však povedať, že ide o skúseného útočníka. Spätnú prihrávku čakal, to bolo evidentné," povedala brankárska jednotka jesennej časti súťaže. Rožník iba krátko so smiechom doplnil: "Ak Miloš dostal darček od Biza, tak ja potom od celej zálohy a krajných obrancov."

Keď sa mužstvo trochu otriaslo z nepríjemného debaklu so Žilinou, už sa blížil zápas proti Nitre. "Všetci čakali aký veľký balík dostanem ja. S Nitrou to však až také strašné nebolo. Nemali toľko vyložených šancí. Dalibor to mal oveľa horšie. Žilinu akoby sme nevedeli v druhom polčase zastaviť. Chodili sami na brankára a góly dávali do prázdnej brány. Dúfam, že to bolo v prvej časti prípravy dobré ponaučenie," doplnil Volešák snažiaci sa vytiahnuť z vysokej prehry to pozitívne:
"Možno sme si už niektorí mysleli, že to pôjde samo. Podobná studená sprcha tímu nezaškodí."

Obaja brankári napokon zvážneli a Rožník na záver dodal: "Stáva sa. Podstatné je, aby sme sa podobným chybám vyhli v súťaži. Treba ísť ďalej a poučiť sa. Napriek dobrým výsledkom z predchádzajúcich súbojov sme sa Žiliny akoby báli. Neviem, čo sa stalo."

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa