A-tím 11.2.2021

Príprava | Dnes doma proti Podbrezovej, priamy prenos na ASTV

Členovia širšieho kádra AS Trenčín absolvujú dnes na Štadióne Sihoť prípravný zápas proti druholigovému FK Železiarne Podbrezová. Výkop je naplánovaný na 14.00 h a v priamom prenose vám ho prinesieme na klubovej ASTV.

Podbrezová je po jeseni štvrtým tímom druhej najvyššej súťaže. Napriek deväťbodovej strate na prvú Duklu Banská Bystrica má stále postupové ambície do najvyššej súťaže. Na druhý Liptovský Mikuláš a barážové miesto stráca päť bodov.

Tréner Mikuláš Radványi, ktorý vystriedal Vladimíra Cifraniča, má vo svojom tíme viacero skúsených hráčov. Lídrom obrany je po predčasnom konci angažmánu na Cypre náš bývalý kapitán Boris Godál. Stred poľa vedie bývalý reprezentant Michal Breznaník so skúsenosťami z Liberca, Dukly Praha a Sparty Praha spoločne s Erikom Grendelom. Handlovský rodák vstúpil do veľkého futbalu v Dubnici a okrem dresov Slovana Bratislava, Trnavy a Górniku Zabrze nastúpil taktiež v reprezentácii Slovenska. Zaujímavú minulosť majú aj Vladimír Kukoľ alebo Martin Pribula.

Podbrezovčania mali počas víkendu nastúpiť v prvom jarnom kole proti Komárnu, ale koronavírus poslal ich súpera do karantény. V poslednom prípravnom zápase zdolali Trebišov (3:1). V siedmich zápasov zimnej prípravy mali bilanciu šesť výhier a jedna prehra. Štyri víťazstva vybojovali proti fortunaligistom - FK Senica (4:1), FK Pohronie (4:1), ŠKF Sereď (4:1) a FC Vion Zlaté Moravce (2:0). Jediná prehra prišla na pôde MŠK Žilina (2:7). Šesť gólov dal Roland Gerebenits.

Širšia nominácia na zápas proti Podbrezovej
Menno Bergsen, Michal Kukučka – Kelvin Pires, Ramón, Urban Mazanovský, Samuel Bagin, Simeon Kohút, Šimon Mičuda, Ruben Ligeon, Samuel Lavrinčík, Matúš Kmeť, Artur Gajdoš, Csaba Biricz, Rahim Ibrahim, Joseph Amoah, Ahmad Ghali, Felix Tomík
Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa