Aktuality - archiv 1.4.2010

Po týždni ďalší jarný šláger súťaže

Po vynútenej pauze v Zlatých Moravciach sa Martin Ševela vracia do zostavy.

Po dramatickom zápase v Zlatých Moravciach čaká na Trenčanov ďalší futbalový bonbónik. V sobotu o 15.30 h sa na Sihoti predstaví vedúce mužstvo po jesennej časti FK Púchov.

V oboch doterajších vzájomných zápasoch sa zrodila remíza 2:2. „Z nášho pohľadu to boli nešťastné stretnutia. Najmä ten v Púchove. Ešte v 77. min sme vyhrávali 2:0. Dúfam, že do tretice zodvihneme z trávnika všetky tri body,“ vyjadril odhodlanie Martin Ševela, vracajúci sa do zostavy po vynútenej pauze spôsobenej štyrmi žltými kartami. „V Zlatých Moravciach som si síce fyzicky oddýchol, ale psychicky som počas zápasu prežíval doslova muky. Bol som na lavičke a duel som prežíval veľmi intenzívne. Už som to povedal viackrát. Oveľa ťažšie sa zápas vníma z lavičky, alebo z tribúny, ako z trávnika.“

Kapitán tímu sa na stretnutie s neďalekým súperom teší. Prehnaný rešpekt si však nepripúšťa. „Priznám sa, Púchov ma v tejto chvíli nezaujíma. Koncentrujeme sa iba na náš výkon a našu hru. Púchov bude hrať toľko, koľko mu dovolíme. Určite budú chcieť získať nejaký bod, ale my im v tom musíme zabrániť. Prvoradé sú pre nás tri body. Ak k nim pripojíme kvalitnú hru, akou sme sa prezentovali v Moravciach, budeme len radi,“ pripomína Ševela.

Adrián Guľa má s Púchovom veľa spoločného. V meste gumárov prežil významnú etapu svojej kariéry. Bol dokonca kapitánom tímu. „Zápas beriem úplne normálne. To že som v Púchove hrával, vo mne nevyvoláva žiadne zvláštne pocity. Predsa len, bolo to už dávno,“ odmieta nostalgické pocity tréner. Pred sobotným súperom má však prirodzený rešpekt. „Hoci im odišiel Chovanec, stále majú silný tím schopný vyhrávať ťažké zápasy. Tvoria výbornú partiu. Navyše, v tabuľke sú stále pred nami. Ich výhodou je aj to, že sú verejnosťou trošku podceňovaní. Každý ich vníma ako mužstvo boriace sa s veľkými problémami. Pritom tvoria silný a oduševnený kolektív. Ich štýl sa od jesene nezmenil. Očakávam, že budú hrať na rýchle kontry. Viac ako na eliminovanie ich predností sa však budeme sústrediť na našu hru a na to, v čom sme dobrí my,“ vyjadril názor šéf lavičky AS.

Adrián Guľa opäť nebude môcť počítať s kompletným kádrom. Pre karty majú vystavenú stopku Báez a Valla, zranenia nepustia do zápasu Gergela a Knappa. „Sila kádra sa ukázala viackrát. Proti ružomberskej rezerve sme vytiahli Marušinca, v Zlatých Moravciach nás nesklamal Čögley. Ďalším hráčom, ktorý padol do základu obrazne povedané z tribúny, je Mazán. Máme dostatočne silné mužstvo na to, aby sme výpadky jednotlivých hráčov dokázali zaplátať,“ nelamentuje nad vynútenými absenciami tréner Trenčína.

Autor: ms
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa