This is my sen 8.4.2022

TiMS | Štartuje TiMS 2022, prídu Liverpool, Bruggy, Neapol, Hajduk a ďalší

Ôsmy ročník „This is my sen“ hráčov do jedenásť rokov prináša najlepšie obsadenie v histórii turnaja. Na Štadióne Sihoť sa od piatka 8. apríla do nedele 10. apríla predstaví šestnásť tímov z ôsmich krajín. Chýbať nebudú veľké európske značky, ale aj domáca špička.

Najväčšími lákadlami tohto ročníka turnaja je kvarteto Liverpool FC, SSC Neapol, Club Bruggy a Hajduk Split. Tri kluby zo spomenutého kvarteta sa na turnaji predstavia vôbec po prvý raz. Výnimkou je taliansky veľkoklub. Neapolčania hrali pod Čákovým hradom pred troma rokmi. SSC skončili tretí za Fenerbahce SK a West Ham United FC. Práve druhá priečka „kladivárov“ z roku 2019 je najlepším umiestnením anglického klubu na tomto turnaji. Belgická a chorvátska mládežnícka futbalová škola sa predstaví v Trenčíne prvýkrát.

Česko bude zastupovať absolútna špička z krajiny našich západných susedov Slavia Praha, Sparta Praha a Baník Ostrava. Maďarsko ponúkne tento rok jedného zástupcu a Poľsko dvoch. Naši južní susedia pošlú pod Čákov hrad MTK Budapešť a severní Górnik Zabrze spoločne so Zaglebie Lubin. Poľsko sa zatiaľ netešilo z prvenstva na This is my sen. Ostatní dvaja susedia majú na svojom konte jeden triumf. Česko sa radovalo v roku 2018 po víťazstve Slavie Praha a Maďarsko o rok skôr vďaka Ferencvárosu.

Šiestimi slovenskými účastníkmi turnaja sú AS Trenčín, Akadémia Mareka Hamšíka, DAC 1904 Dunajská Streda, Spartak Trnava, Slovan Bratislava a šancu predstaviť sa na turnaji dostane aj družstvo pod hlavičkou Futbalovej akadémie Trenčianskeho kraja (FATK), ktorej zakladajúcim členom je AS Trenčín spoločne s klubmi z Dubnice, Púchova, Nového Mesta nad Váhom, Partizánskeho a Bánoviec nad Bebravou.

Turnaj This is my sen U11 je jedným z najlepšie obsadených turnajov tejto vekovej kategórie v našom regióne. V minulosti na ňom štartovali Ajax Amsterdam, Valencia CF, Fenerbahce SK, West Ham United, SSC Neapol, Juventus, AS Rím, Sparta Praha, Slavia Praha alebo Ferencváros.

Vstup na tribúny štadióna bude umožnený len po zaplatení vstupného vo výške 5 eur, ktoré slúži na podporu organizácie turnaja. Klubová ASTV prinesie počas celého turnaja priamy prenos z ihriska číslo dva a v sobotu sprostredkuje atraktívny zápasový program aj televízia Voyo. V priamom prenose budete môcť sledovať zápasy domáceho AS Trenčín proti Liverpoolu a Neapolu, derby pražských „S“ a zápas Hajduk Split proti SSC Neapol. Otvorené budú všetky tri tribúny Štadióna Sihoť a fungovať bude aj bufet pod tribúnou.

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa