This is my sen 11.4.2022

TiMS | Víťazom This is my sen 2022 Hajduk Split

Víťazom turnaja This is my sen 2022 hráčov do jedenásť rokov sa stal chorvátsky Hajduk Split. Druhú priečku obsadila Sparta Praha a tretie skončilo Zaglebie Lubin. Domáci AS Trenčín obsadil v konkurencii šestnástich tímov z ôsmich krajín štrnáste miesto.

Chlapci vo farbách úspešnej chorvátskej akadémie predviedli pod Čákovým hradom takmer dokonalú jazdu. Po štrnástich víťazstvách v rade prehrali až v záverečnom zápase turnaja, keď už ako celkový víťaz podľahli druhej Sparte Praha. Hajduk mal najpevnejšiu defenzívu na turnaji, keď v pätnástich stretnutiach inkasoval iba štyri góly. Zaskvel sa však aj ofenzívne. Lepší v počte strelených gólov bol iba tretí Lubin.

Priame prenosy z This is my sen 2022

Druhá Sparta Praha stratila rozhodujúce body po remíze proti Liverpoolu a prehre proti Club Bruggy. Dlho bol v hre o popredné umiestnenie práve klub, ktorý bol najväčším lákadlom turnaja. „The Reds“ však nezvládli nedeľu. Hoci na úvod dňa zdolali ďalšiu veľkú značku SSC Neapol, následne nestačil na Hajduk Split, Slovan Bratislava, Górnik Zabrze a remizovali proti Slavii Praha. Liverpoolu to napokon stačilo na konečné štvrté miesto.

Sumár výsledkov z This is my sen 2022

V kvalitnej medzinárodnej konkurencii bol zo slovenských tímov najúspešnejší DAC 1904 Dunajská Streda. Tím zo Žitného ostrova obsadil šiestu priečku z bilanciou osem víťazstiev, dve remízy a päť prehier. Prekvapením bolo deviate miesto Hamšík Academy. Banskobystrické nádeje boli druhým najlepším slovenským tímom. Tím AS Trenčín tri zápasy vyhral, tri remizoval a deväť prehral. Zdolali MTK Budapešť, Slovan Bratislava a FATK. Remizovali proti Hamšík Academy, SSC Neapol a Club Brugy.

Najlepším hráčom turnaja sa stal Fillipo Cirillo z SSC Neapol. Najlepším strelcom bol Jakub Karasinski zo Zaglebie Lubin a najlepším brankárom Jules Lanckriet z Club Bruggy.

Fotogaléria

               
 
Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa