A-tím 26.7.2022

Hviezdy AS Trenčín | Hráčom roka Kadák, objavom minulej sezóny Hollý

„Hráčom roka“ sa v dvanástom pokračovaní výročnej ankety „Hviezdy AS Trenčín“ stal Jakub Kadák. Najlepší strelec uplynulého ročníka Fortuna ligy, člen jedenástky roka a najlepší mladý hráč najvyššej domácej súťaže získal aj cenu „Trofej fanúšikov“ ako najlepší hráč minulého ročníka v hlasovaní našich najvernejších.

Pred Kadákom získali ocenenie pre hráča roka David Depetris, Peter Kleščík, Miloš Volešák, Jakub Holúbek, Stanislav Lobotka, Matúš Bero, Rangelo Janga, Achraf El Mahdioui, Reuben Yem, Osman Bukari a Hamza Čatakovič. Odchovanec klubovej „This is my sen Academy“ sa pred dvoma rokmi stal „Objavom roka“ a počas pôsobenia v našej mládežníckej akadémii získal ocenenie trikrát. Hráčom roka bol počas pôsobenia v kategóriách U14, U16 a U18.

„Objavom roka“ sa nielen pre AS Trenčín stal nádejný stredopoliar Dominik Hollý. V minulosti uspeli v tejto kategórii aj Michal Kukučka, Martin Šulek, Moses Simon, Stanislav Lobotka, Philip Azango alebo už spomenutý Jakub Kadák.

Cenu „MIP Award“ pre futbalistu s najväčším nárastom výkonnosti si prevzal Samuel Lavrinčík. Člen reprezentačnej dvadsaťjednotky bol z dvadsiatimi piatimi zápasmi jedným z najvyťaženejších hráčov uplynulého ročníka v našom tíme.

Ocenenie s názvom „Železný muž AS Trenčín“ pre hráča s najväčším počtom minút v zápasoch Fortuna ligy skončilo vo vitríne Philipa Azanga.

Po druhý raz vám prinášame meno víťaza našej najmladšej trofeje, ktorou je „Cena za šírenie dobrého mena AS Trenčín“. Jej držiteľom sa stal Moses Simon. Nigérijský krídelník je už tretí rok jedným z lídrov FC Nantes. Hráč, ktorý odštartoval svoju profesionálnu kariéru práve v našom drese, odohral v minulom ročníku 30 zápasov v najvyššej francúzskej súťaži. Svojmu tímu pomohol nielen k deviatej priečke v lige, ale najmä k triumfu vo Francúzskom pohári.

Na záver vám prinášame meno držiteľa špeciálnej kategórie, ktorou je trofej s menom „Bielo-červené srdce“. Klub udeľuje túto cenu za významný prínos pri podpore, propagácii a za špeciálne zásluhy v živote klubu AS Trenčín. Túto trofej získal tentoraz Jozef Hankoci. O čo menej známe je jeho meno, o to väčší prínos má pre futbal v Trenčíne. V minulosti pôsobil ako vedúci mužstva Ozety Dukla Trenčín, stál za zrodom knihy „110 rokov trenčianskeho futbalu“ a bol pri začiatkoch Siene slávy trenčianskeho futbalu ako jeden zo zakladateľov a následne člen komisie SSTnF.

Hviezdy AS Trenčín 2022 | AS Trenčín Awards 2022
Hviezda AS Trenčín | Player of the Year – Jakub Kadák
Trofej fanúšikov | Fan Heart Trophy – Jakub Kadák
Objav roka | Newface of the Year – Dominik Hollý
Najväčší nárast výkonnosti | MIP Award – Samuel Lavrinčík
Železný muž | IronMan Trophy (najviac odohraných minút) – Philip Azango
Bielo-červené srdce | White-Red Heart Award – Jozef Hankoci
Cena za šírenie dobrého mena AS Trenčín | Good Reputation Award - Moses Simon

Fotogaléria

               
 
Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa